vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 я буду машиною, навіть якщо мене прийдеться брати на буксир Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 Тарас надішлю в вівторок - файл маю там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 на мою думку ще є одне не менш актуальне питання: по скільки ми скидуємся на цей урочистий день? так вже і бути скажу перший на мою думку 50грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 almaz, намvedmidзапролонував з запасом скидуватись по 100 , але все що залишеться буде прозапас на наклейки і атрибутику , але це ми вирішемо пизакупці товарів для фуршету (шашлика)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 100 реально багато, давайте 70.якраз. хоча хватить тут срати на форумі і давайте в середу або четвер збираємось на 18,00 і все обговоримо. ------------------------------------------------------------------- ЗАМОВЛЯЙТЕ НАКЛЕЙКИ НА МАШИНИ!!! поки є можливість, а то колона буде а ніхто навіть нічо не знатиме шо і як! -------------------------------------------------------------------- хто хоче велику наклейку? але не таку як у всіх (фото зліва), а ще більшу на все скло по довжині. (так як ЛТК) ширина при цьому не змінна (фото зправа) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 Fani просто якшо буде 100 то я пас :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 slim_painter,almaz , та я також думаю шо сто забагато даваїте в середу ато я в четвер працюю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 ото шо зправа галімо! :kuku: ото шо зліва дуже навіть гарно сі дивить :mail: ЗА БРЮХОВІЧІ! )) але ше не знаю чи зможу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2009 50 грн. нормально буде. то ж без водки буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 і знову пояснюю якщо я казав, що по 100 гривень - це означало: на продукти 50-70 грн, а 30 про всяк випадок наприклад: зібрались, скинулись по 50 і пішли в магазин вклались - гут, ні - докинули лишилось, наприклад, по 40 грн - хто не має наклейок - почіпили і розрахувались далі - їдем, в когось закінчились сигарети, чи дівчина захотіла шоколадку - на зупинці купив НІХТО НЕ КАКЖЕ ЩО КОЖЕН ПОТРАТИТЬ 100грн я, наприклад, буду з дівчиною - якщо по 50 - то з мене вже сотня! доречі - ніхто не забороняє взяти з собою свою половинку в києві сім"ями їздять в середу чи четвер кажете зустрітись? можна, але аж ніяк не на 18:00, хіба 19:00, бо я буду працювати Saba писав: 50 грн. нормально буде. то ж без водки буде пасажири, думаю можуть взяти собі алкоголь, але таким чином: хто за рулем - скидається на безалкогольне пиво, хто в пасажирах - на крепші напитки звичайно розклад буде справедливим, якщо ті хто реально будуть пити - ті і скидались, але щоб потім не було такого, що "а... давай хлібну" або інший варіант - пасажири що бухають скидуються собі на бухло, а водії, по бажанню - або об"єднуються для купівлі б\а пива, або купують індивідуально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 ото шо зправа галімо! :kuku: нє, не зрозуміли, наклейка буде ТАКА Ж САМА, просто більша за розміром. і так само буде гарно дивитися. просто 1 така зайва. кажіть кому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Народ Саша каже правильно візьміть по 100, здача всерівно буде але на всякий пожарний треба мати якісь кошти призапас. Може хтось ше захоче їхати в карпати :D Питаюся ше раз скыльки буде машин. І кому треба футболки бо може бути такий варант шо встигну надрукувати футболки до пробігу. Такшо скажіть точно хто хоче!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ага i ше одне то з переді неробиит ніків, так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Masterio звичайно шо робити, ти давай перший роби і нам покажеш якшо якість футболки буде нормальна, то ми тоді собі теж замовим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Fani як триває голосування? На рахунок суми, що б вистачило: 1.М'ясо (на Шашлик) 0,5 кг = 30 грн. 2.Салат (асорті) = 15 грн. 3.Сік 2 літра =15 грн. 4.Інші дрібниці = 10 грн. Це скромній розрахунок без алкоголю..... На рахунок, дівчина захотіла, її кавалер дістав з кишені що дівчина хоче і купив, до загальної суми це не рахується, так само як і сигареті, і інше сирники запальнички, бензин, тосол та вся еруднда, яка не стосується стосується загальної закупки в магазині для виїзду на природу. Тепер питання дрова? Мангал? Шампура, скільки їх потрібно буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 І взагалі, пропоную зробити проїзд по всім запропонованим місцям відпочинку, і вибрати самій оптимальній варіант. Комісія з 4 або 5 чоловік, і одною машиною зробити вилазку, що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 EDoktor :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Masterio, мені футболку Веелиикуу! хочу червону з білим написом EDoktor дрова закупимо на заправці, шомпурів беріть побільше, мангал? можна взяти у Вані, або візьміть сокирку і замутимо на місці EDoktor, нарахунок вилазки - непогана ідея, але треба хто може вдень, але я працюю до п"ятниці до 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 EDoktor,покіщо 3 за Миколаїв 5 за Брюховичі , на рахунок дров , можна купити вугілля для вогню , шампурів штук 25 і більше. Masterio Мені одну білу з ніком ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 EDoktorдрова закупимо на заправці, шомпурів беріть побільше, мангал? можна взяти у Вані, або візьміть сокирку і замутимо на місці EDoktor, нарахунок вилазки - непогана ідея, але треба хто може вдень, але я працюю до п"ятниці до 18:00 Про розвідку місць, можна і сьогодні махнути...... Якщо є бажання..... Взяти, трохи м'яса що б знати скільки його треба..... І замутити шашлик... Зразу буде видно, що по дровах буде з грошима...... Мангал, можна взяти цегли і викласти не поганий мангал з цегли, бо 25 шампурів, на два заходи, а це 12 штук, треба місце...... Як мінімум 60-70 см. :oops: Якщо закупляти дрова, треба по рахувати скільки це буде по грошам.... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 EDoktor Ти даєш пропозицію зараз газувати шукати місце. Якшо так то я не проти проїхатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 А чому б і ні? Поїхати на Байкал, подивитись на обстановку, бахнути по шашлику, і по дорозі назад заїхати в Наварію, подивитись що Там...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Я тільки за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 тоді де і через скільки зустрічаємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 тоді де і через скільки зустрічаємся? Всі зайняті, і навіть нема кого переконати, ось...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Тільки шо до мене дзвонив Саша і казав шо він поїде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах