vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Masterio Прапор нехай буде один такий, більше не роби, не будем спішити! Майки хто захоче! Saba2106 Може то і не паритись, але якщо буде телебачення, то хотілося б все на вищому рівні, щоб не гірше вийшло ніж в Києві! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 ну нема на мене футболки а прапор треба точно може й два - залежно скільки коштує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 йопт я ж з клан класік Короче - хто зможе з"їздити на автолюкс в п"ятницю? і отримати посилочку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Народ 20 футболок і два прапора коштує 250 грн. Тобто він сказав шо йому паралельно чи 15 футболок робити чи 20 ціна буде та сама. Тому я і розігнався на 20 футболок і 2 прапора.Тіпа шоб прапор був на початку колони і в кінці. Андерстенд мі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 ок рішайте з моїм запитанням нам клан позичить знаки колони скільки точно - буду знати завтра казали що на 10 машин точно хватить точно сажу завтра треба буде поїхати і забрати з автолюксу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 MasterioАга ! А автолюкс біля трам парку ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 не знаю треба в неті глянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Але народ не думайте шо 250 грн то вже з футболками , футболки ми купляєм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Прием/выдача багажа +38 0322 52 90 03 ул. Нововознесенская, 2 пн-вс: 09:00-19:00 Офис по приему багажа +38 0322 97 65 15 ул.Сахарова, 42 пн-вс: 09:00-20:00 Офис на центр. автовокзале +38 0322 94 85 95 ул.Стрийская, 109 пн-вс: 07:30-21:00 перерыв: 13:00-14:00 перерыв вс: 13:00-15:00 ну що? новознесенська це в районі б хмельницького наскільки я розібрався - біля базару (б хмельницького 122) направо - ратича - поній виходиш на новознесеньську Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 vedmid Я безпоняття де це ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Соррі мужики, занятий! На форумі завта і післязавтра буду тільки ввечері, якщо щось цікавить або є якісь зміни, то дзвоніть на моб. +380982555945 або +380931964177 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 новознесенська це в районі б хмельницького наскільки я розібрався - біля базару (б хмельницького 122) направо - ратича - поній виходиш на новознесеньську Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 я тількишо замутив 10 знаків колоин тобто на 5 машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 ладно, рішайте - я пішов спати рішите - пишіть Я ВЖЕ ДОМОВИВСЯ - ТРЕБА ТІЛЬКИ ЗАБРАТИ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 я заберу, подзвони мені Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 slim_painter Молодець , а Снайпер чи хаос можуть замутити букву К як наклейку типу нашого логотипу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 vedmidЯ безпоняття де це ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 А фото, матові скільки коштують 250х250мм ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 EDoktor, то треба питати в фото ательє якщо не дуже дорого - може надрукуєш нам, скільки зможеш? ну ми, звичайно, гроші віддамо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Я теж буду в суботу, а знаки - шукатиму маю чувака котрий може всякі штуки друкувати типу наклейки, рекламки і так далі, але до нього треба заздалегіть з замовленням підходити, бо внього багатсько роботи своєї, тому до суботи ніяк не виканає якщо будуть в когось лишні прибамбаси якісь (типу наклейки) - поділіться з ближнім, звісно не просто так! :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 а маршут який планується? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 slim_painterМолодець , а Снайпер чи хаос можуть замутити букву К як наклейку типу нашого логотипу ? може, ціна 5грн. зголошуйтесь і не забуваємо за наклейки? комусь взагалі їх робити?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 slim_painter Мені потрібно одну маленьку , зроби пару штук на пробізі розкуплять ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 може, ціна 5грн. зголошуйтесь і не забуваємо за наклейки? комусь взагалі їх робити?! мені верняково! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 може, ціна 5грн. зголошуйтесь slim_painter, давай зробимо 20 - 30 штук знаків "К" потім наріжемо картонок і поклеємо думаю наші захочуть, а в кого нема - вернуть гроші за знаки і будуть мати можу на цю добру справу закинути 100 грн, а в суботу хто схоче - той купить і грошики вернуться може ще хтось закине рублів - думаю штук 30, а то й 40 треба буде зробити, бо в багатьох не буде знаку - ще щоб хватило Просто більше не можу закинути - ще треба за візитки розрахуватись накрайняк що не продасться і залишиться - заберу собі, потім ще пригодиться Якщо він зробить - на суботу встигнемо? принаймі ти привезеш наклейки, а ми візьмемо картонки і в суботу поклеїмо Думаю з 10-ї до 11-ї часу на такі речі вистачить, а як ні - не попхнемо ж ми всі в сільпо - ті хто лишуться біля машин і допоможуть з оформленням машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах