Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Bratik,в мене там вже був обігрівач, але такий що фіг забудеш(дуйка), от до тої системи що була і підключив...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всім привіт)

За суботу поки нічого не відомо......можливо буду не в гаражі, а на похороні.....

Все взнаю в п"ятницю

PS: ідею з картодромом цілком підтримую

Поділитися повідомленням

Ви якщо надумаєте сьоня їхати на карти то передзвоніть, прост інету поки немає на роботі, новини невзнаю сам

Поділитися повідомленням

Короче в мене все виканало....завтра буду на гаражі

Хто має бажання заїзджайте в гості:)

Поділитися повідомленням

привіт, є 2101 на продаж, в досить прикольному стані, сам пробував:) Попитайте по знайомих, може хто і купить.

Рік незнаю, колір жовтий, пробіг 10 тис. після ремонту, оригінал, правда трохи попа помята (бампер і фари, кузов вроді не помяло). Ціна 2000 дол.

Якщо завтра не поїду на село, то прийду до Енді в гараж.

Поділитися повідомленням

vedmid, та вирішив, шкода:)

Народ хто має вихлопну трубу, будь-яку прийму в дар або куплю терміново!

Поділитися повідомленням

Глушника нема - здав перед ремонтом на металолом. Валяються покоцані штани і прогорівша місцями середня частина. Завжди шкода відразу викинути - сподіваюсь підварити. Але штани з2101 на 2106 не підуть - впруться в тяги.

Поділитися повідомленням

Ну то що роблять ті, що ще не продають свої машини? Побігаємо, чи просто відмітимо без керма, але з підігрівом?

vedmid, не сачкуй - приймай участь у житті клуба. Вже навіть не знаю, хто ще залишився - на зустріч прийшло троє. :( А як розкручувалось!

Поділитися повідомленням

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Я Вам дам розпадатись! Шо ВАЗік не приїхав і всьо по клубі :multi:! Ніфіга!

Треба бухати, пробіг робити! Суботнікі! А саме головне треба трошки вперед дивитись, планувати розвиток клубу і напрямок діяльності клубу!

Поділитися повідомленням

VETERAN,я цього тижня точно пас - спину прихватило, хіба на вихідних, і то якщо відійду - в суботу везу батьків на дачу, а от в неділю можна спробувати, але скажу не раніше чим четвер-п"ятниця...

Поділитися повідомленням

Ну чьо народ, на неділю кудась вилазим с пробігом? Потім би сразу в Брюхи, троха би погазюрили, а то Я заварку на норм асфальті так і не випробував ще+ сразу нову резину тестанув)) і ессно це все в процесі поїдання шашлика)))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз