Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 Ромчик,а ты такое чудо хоть видел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 підкажіть як зробити ваз 2103 повнопривідним елементарно! купити ниву!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 підкажіть як зробити ваз 2103 повнопривідним Slim правий купляй ниву)). Але той жигулютор і без передноьго приводу куда хоч задрапається.А якщо понижену і диференціал блокуючий з гарними драпаками то фсьо..)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 _KIT_, осмелюсь дополнить СЛИМА, у нас тут есть две темки которые желательно прочитать))) Посилання Посилання Спасибо за отклик. В первую очередь читал эти темы. Ситуация такая, что много лет я тусил на львовском фольц клубе. там небыло разделов потипу львов, франковск и тэ дэ, но зато там были темы "фа-фа, блым-блым", "обсуждение съездов" - это очень удобно. Зачем сорить в теме разными вопросами ? вот есть вопрос про полноприводною ВАЗ, сразу флуд о БТРе и + обсуждение съезда. конечно я понимаю что я новенький, и никто под меня подстраиваться не будет, но предложить-то можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kirik 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 бачив колись повноприводного запорожця, а вот жигуля неа) хіба є варіант, купити субару, відрізати верх, пришаманити кузов жигуля, і вуаля повнопривідний жигуль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Bizon, Пiсля експеримементiв на своему старому i декiлькох двигунах моiх друзiв повернувся до масла ZIK. Якщо зберiгатиметься iх якiсть i надалi-експериментувати надалi вже не буду-досить надоiло...ХАДО вважаю непоганим маслом, але враховуючи цiну--ну нiчим не краще за ZIK-ну нiчим! Хiба що *пальцями*--*а от ЯЯЯ --залив собi-ХАДО!* До речi у нашому регiонi вже пройшов бум популярностi ХАДО-вже нiхто не дивиться на нього як на чудо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 _KIT_, ти все вірно пишеш! саме так все і має бути, просто ТУТ, нам тупо пофік ми собі гоним, і нам нічо і не пікне)) приїжай на якісь зустрічі, точніше суботники) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 маякуйте заздалегіть - обов'язково приїду. + маю 100500 питань по машині Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 LordMarko, блим-блим фа-фа!!! Видів тебе в низьколетящому автомобілі в неділю в Брюховичах біля військової частини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2012 ЮраПрокопенко, і тобі фа-фа, правда не бачив тебе, ібо спішив троха) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Віддам в хороші руки ГТЦ01-07 TRW стан нового і 2-шт ВУТ 03. 0985959775 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Bomber, тут не тема про продаж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Дякую slim_painter, за допомогу з дисками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 LordMarko, так я ж не продаю а віддаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 lembergus, , Zir, Дякую за свою думку. Взяв собі ZIK , колись також заливав його і ніяких нарікань та негативних відгуків сказати не можу, думаю що усьо буде гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Bizon,а какие могут быть нарекания к маслу???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2012 Bomber, а шо поставив собі в замін? Fani, та нема за шо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 (змінено) Fani, забрав нарешті???? цікаво як вони на авто дивляться підкажіть гарні місця для фотосету??? Змінено 4 липня 2012 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 slim_painter, поставив 08 ВУТ і ГТЦ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 Bomber, сток ? Перехідник готовий купляв чи сам робив ? Я про "табуретку" Трубки штатні залишились ? Довжини вистачило ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2012 liuskywalker перехідник купив готовий (кронштейн 21213), праву і ліву трубку докупляв (нехватало десь по 30-40см) задньоі хватає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 Bratik, а фіг його знає, та в принципі ніяких, мабуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 липня 2012 LordMarko, Fani, запара з дисочками ((( зря прокатались LordMarko - дякую, що закинув, твоя тачка - монстр у хорошому розумінні!!! прокатай мене колись кружочок в бойовому режимі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 розпишіть завтрашній таймінг! а то я не вкурсі... ну і хто, крім нас трьох ще буде??) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах