Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Я зранку стрибаю з парашутом, але це до 3-4 години, вечерком можно б було чьота придумати)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

зараз у Львові в кінопалаці проходить "Тиждень польського кіно", є досить непогані фільми, вхід майже шара - по 10 грн. В Кінг-кросі завтра халявний показ короткометражок, але де саме там хз - можна підїхати повтикати. Сьогодні маю зустрітись з одним пацанчиком на лоооууу капейці, ззаду -4 витка - хочу це побачити заодно і завербувати його у наш club

Поділитися повідомленням

фа-фа комусь з наших одноклубників на Зеленій десь по 20 годині, Bratik, це вроді Ти був??? зїжджав з сихівського моста.

Поділитися повідомленням

оппа. vedmid і мої вітання!!! Красавци! Всіляких вам гараздів!

А по поводу 5ступки - от же ж ніхароші люди ! ))) Де ви були,коли я тему створив ? Прийшлось нову купити ))

Поділитися повідомленням

vedmid мої вітання!!!)

liuskywalker, тут ніхто не продає 5-ти ступку. я її ше планую поставити на машину, тіки треба найти МВП від шеві. і найти ніяк не можу...((

вчора вже хотів їхати купувати, але там її продали((

хто хочу на наступну суботу повчитись ставити вентиля 14 на класику? даю можливість:multi::multi:

Поділитися повідомленням

є ідея :)

"Замок Шенборн (Чинадієве): найбільш казковий" - 213 км від Львова у напрямку Мукачево (стрийська траса)

Зображення

Поїздка для всіх бажаючих також і з ЛТК

Орєнтовна дата 7.10 + можливе перенесення в звязку з погодними умовами

Виїзд двома колонами - швидка і повільна, відповідно остання виїждає раніше десь на годинку:)

зустріч - стоянка Кінг-кросс відповідно годинка 7-8 ранку

Обовязки:

Slim painter -промоутер акції

Fani - тех підтримка

Віталій - штатний фотограф

LordMarko - керівник швидкісної колони

Відповідно повільна колона за мною або Фані

Головне визначитись з датою і щоб з погодою заканало!

Організатор акції vaz2101.org/ львів

Бюджет: якщо по 4 людини в авто по 100 грн на бензу, там вхід безкоштовний вроді, їсти пити - хто як хоче, хто термос і канапки, а хто в ашані затариться

чим більше пасажирів тим краще!!!

пропозиції і побажання пишем тут

ше на ЛТК потім темку замутим

Поділитися повідомленням

CheZZ, чьотко розписав) Правда хз чи вийде мені поїхати на Зєльонці, є деякі ньюанси. Хіба на дечому іншому м.б поїхав, але фіг догоните, ібо мені на 100 км не варіант буде їхати. Тому Я хіба пасажиром, буду матом обмежувати швидкість)))

Поділитися повідомленням

LordMarko, ше два тижні є як мінімум, можна ті нюанси замутити

Fani, є дещо, але тобі таке може не сподобатись

сьогодні бачився з тим чуваком на білій заниженій копі, агітував його до нас. Машинка впорядку але роботи ще біля неї ого-го

нік Router, як матиме час то і тут зареєструється

slim_painter, якщо не буду працювати - то приєднаюсь, ще б ЗДТ поставив. Намічається суботнік

Поділитися повідомленням

Привіт всім дуже хороша ідея зїздити в ту сторону, там гарні краєвиди чисте повітря ))

думаю суперово відпочинем )

Я ЗА ПОЇЗДКУ:)

Поділитися повідомленням

Я може давайте клубний схід на Говерлу замутим? Бачив ЛТКашніки на цих вихідних були вже там, чьо нам не замутити? Тиждень прогнозують теплий, вихідні думаю теж мають такими бути. Чьо скажете?

Поділитися повідомленням

Всім привіт ! Зразу хлопці вам пишу щоб потім не казали щоя не чув, що 5-8 жовтня мене взагалі не буде у Львові, хоча я б дуже хотів кудись поїхати, але на мене нажаль/мабуть не розраховуйте(.

slim_painter недавно був в тебе в дворі, залишив записку за щіткою, ти бачив)))??

Поділитися повідомленням

Або якщо хтось знає якусь цікаву точку і десь поближче, пропонуйте???

суботнік треба мутити.

slim_painter, Ти свою де будеш крутити???

Поділитися повідомленням

моя жінка у відрядження їде.

каже - сам не їдь нікуди.

треба до зими якось всім здибатися!

Посилання

можна в Золочівський поїхати

Змінено користувачем Тарас К

Поділитися повідомленням

Вставлю своїх 5 копійок, а може давайте на Тернопільщину подамося, в Кременець наприклад...там я думаю хлопці ще підтягнулись з Тернопілля і Рівненщини...

Поділитися повідомленням

lim_painter недавно був в тебе в дворі, залишив записку за щіткою, ти бачив)))??

бачив-бачив))) забув відписати

суботнік треба мутити
треба до зими якось всім здибатися!

от і привід зустрітися! Тарас К, chapaev89, і всі решта!!! давайте приїжайте чи в суботу, чи на наступну суботу. нема чо дома сидіти і чекати якогось благословення. всім пофік на якій маршрутці ви приїдите чи машині) не думайте що тут всі вічно тільки на машинах!

є ідея

це вже +100 тобі в рейтинг!!! це ти добре замутив і гарно придумав!

я вже двічі туди їхав, і ще ніразу не доїхав:multi: Доманов вкурсі:multi:

там надзвичайно!!! просто шикарно! ще 12 км і Мукачево з його краєвидами, пейзажами та прекраснішим замком! тому це гріх не поїхати

кажу одразу. бачу дуже багато мінусів... Але! якщо грамотно продумати, то всьо буде люкс.

потрібно зібрати мінімум народу, але який точно поїде! щоб не було такого що зранку в неділю чи в суботу вечером ще хтось точно не знає чи поїде. бо дорога далека і тут багато всього залежить.

не думаю що нас назбирається більше ніж на 2 машини, максимум 3. ззаду їхати трьом троха напряжно, чесно кажучи... дорога не близька, ну але то таке, кожного особисті справи))) мені наприклад було афігєнно їхати в Чеза машині ззаду тільки в двох:af:

короче кажучи, як цю поїздку бачу я. їхати на Доманова та Ветерана машинах. якщо буде третя, то можна Марка напрягти. або ще краще, якщо хтось найде друзів на іномарках.

виїзд зробити в 5,00 ранку! і я не жартую)) за всіма заїхати не проблема.

- по бензині винесе десь в районі 460грн на машину. ділити на 4 чи 5, всі вміють)

- 2*10грн десь буде вхід

- стосовно хавчика, не робити так як останні разі:multi: в заздалегіть взяти щось зі собою з дому + термоси і т.п.

- також, якби там не було, але по дорозі назад, десь чи в мукачево зупинитися і пообідати. при трасі є купа місцин де за малі гроші можна дуже смачно і сито поїсти.

кожен для себе зміг прикинути що виходить. по-суті не багато, 140-180грн

розказувати, чого вартує ця поїздка, не буду, гуглити вміють всі)))

одним словом, якщо все гарно складається, я їду.

наявність погоди - це само-собою, в дощ ніхто не попреться.

НАСТИРНО ПРОПОНУЮ ЇХАТИ НА ЦИХ ВИХІДНИХ ! ! ! тобто 30 ВЕРЕСНЯ ! ! !

ерегляньте прогнози погоди і ви теж так скажете!!! бабине літо, йоп його мать)))))

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз