slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 Fani, Bratik, я +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 slim_painter там где трое там и все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2009 Я -1, їду на море Завтра чекаю всіх на Північній, відпишіться точно хто буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2009 Привіт! Вчора вночі вернувся з Відня. Море вражень. Моя "пташка" пролетіла 2200км із середньою швидкістю 140 км/год. Діапазон від 120 - за грузовиками до 170 - втікав від крутих машин і ховався між грузовиками. Все було ОК, тільки по Карпатах з Чопа вже їхав майже без світла - 14 годин світили фари - перегрілись запобіжники і полетів перемикач на рулі. А перед гаражем ще і лампочка потухла. На зустрічі покажу трохи на мобілці :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2009 Saba2106 завтра понятие растежимое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2009 Bratik на 15:00 наскількі я знаю , я буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2009 может буду, но не гарантирую жена на базары хочет как на північну прехать???????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2009 VETERAN Дайош фотки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 посиділи прікольно шкода кініцівку спортили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 а шо було вкінці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 на зустрічі розкажемо Добавлено спустя 1 минуту 33 секунды: slim_painter, велике прохання: взнай що там з відеороліком про святкування дня народження копійки? а то вже купа часу пройшло, а результату нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 vedmid я тут :D :D :D відео запоролось буду все робити спочатку. або можу просто пороздавати немонтажоване відео. але так не буде цікаво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 добре, будемо чекати, але хоч скажи коли орієнтовно воно буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 vedmid на четвер (якшо вийде) можу принести тільки оригінал... без монтажу і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 andy_sniper, принеси я подивлюсь бо чуйствую змонтовану версію побачять невсі :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 я б тоже глянув що ми там назнімали, так що якщо маєш можливість - неси 2 екземпяра фотки зі святкування всі поскидували? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 slim_painter Забув ПОДЯКУВАТИ виручив в нелегкій ситуації ну і vedmidю також ДЯКОЮ шо незалишили у важкій ситуації Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 Fani навіть не дякуй, бо полюбе б не кинули! добре шо я подумав і відкрив їм ліву сторону, а праву самі не хотіли дивитись, так би двоє викручувались :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 і прийшлось би мені вас двох викручувати :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 завтра гонки устраиваем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Попробуєм , зустрічяємось на вул.Окружній і з вітам на північну . Завтра якщо получеться позаварюю шпильки на нижньому ричягу які поламались і повідлітали і знов зможу нормально їздити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 позаварюю шпильки на нижньому ричягу які поламались і повідлітали ! какие бордюры ловил?? Так они просто не отлидают :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Bratik одна зламалась коли відкручував гайку другу від попаданя в яму обломало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах