vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 almaz Я їду в Карпати, буду в неділю ввечері, до того часу дай мені знати коли на наступному тижні тонуємо тобі вікна! 80931964177 80982555945 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 Собрались, поговорили, а так и не решили про встречу. Я даже с учений смоталсядля для того, что бы решить вопрос встречи делигатов . Чисто наша натура, надежда на АВОСЬ.... Что думаем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 це є моє ІМХО, але хулі ви всі так паритесь і переживаєте?! нафіга шось ппц, планувати? завжди всі плани і так не получаються, народ приїде до нас в якійсь там годині, потусуємся по Львову, не хай подивляться центр міста, потім потусуєм на ЕММА, після того зразу їдем на шашлик, якщо звісно погода позволяє, якщо погода не позволяє, тоді в криївку чи ше якийсь кабак в центрі, або на Окружну і вот і всьо!!! там гульбаним, і потім проважаєм наших гостей додому, шо тут складного? всьо і так на місці придумаєм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2009 slim_painter Это всё хорошо, но с финансами тоже нужно решить... А то приедут люди, а мы даже в общих чертах не прекинули что делать..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2009 А в "Криївці" кажуть цікаво :good: ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 K-452 +1, там не был Ток не дорого ли там?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 K-452+1, там не был Ток не дорого ли там?) там єдина проблема - це попасти туди, хоть там і місця дуже багато, але народу там ше більше. ціни там не є дорогі, для закладів якраз нормальні. але там тре хоть раз побувати кожному. є ше багато інших тематичних закладів тих самих власників. наприклад на поверх вище є "масон"-найдорожча ресторація всієї галичини. вот там нереально дорого. наприклад пив там самий звичайний чорний чай - 90грн :shock: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 Не нафик такое надо... Тем более что бюджет у многих будет обрезан до уровня ~50 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 Народ! передаю прохання Вазіка! треба термінову йому будь-який живий метал від машин, старі капоти, дверки, крила, накладки на двері і т.д. стан значення не має взагалі, може бути хоть пів капота, може бути погнуте, головне шоб був метал. короч то йому тре терміново завтра-після завтра, хто шо має таке, подзвоніть йому, бо він без інтернету і нічо не зможе тут на форумі відповісти. 8098-25 55 945 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 slim_painter Всьо йдем в Масон полюбе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 slim_painter Дякую! Підняв я всіх на вуха і нет мені зробили!!! На рахунок металу, хто може поможіть, приїду заберу! А на рахунок прийому гостей, то все таки думаю нам Окружна підійде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2009 То ся зробе, в четвер кілішнем ВСІМ ДЯКУЮ ЗА ПОДАРУНОК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 народ!!! поступила пропозиція рубасів заробити. треба 5-7 машин орієнтовно по 3 грн/км без простою к-сть людей 20-25 маршрут: замки львівщини (500-600 км, може більше) час: п"ятниця ввечері зустріти, субота, неділя(в неділю може треба буде завести на поїзд) сьогодні мають скинути точні дані: маршрути, к-сть людей, час, уточниться по оплаті зголошуйтесь бажано в пп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Я пас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 slim_painter шо студентам вже гроші непотрібні :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 треба визначитись ця пропозиція - реальний заробіток Fani, а ти як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 vedmid я непроти але блище до дати скажу точно , і хотілосьби більше інфи ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 мені гроші тре завжди, але мені розходиться в дату і в першу чергу в машину, якщо до кінця тижня поїду і дешо зроблю, то вприницпі можна і поїхати vedmid будеш з ними говорити, то крім точного маршруту, кількості і т.д. уточни ше: - чи бензин туда входить? бо то треба 500грн. - як і де з ночівлями? дорогі готелі тож не канає, бо весь заробіток просраєм. - як з харчуванням? ми типу окремо від них чи як то всьо. - чи багато в них ше зі собою речей? бо багажник на дах я шось не хочу :D - і ше якби було якесь одне місце вільне, то це взагалі зашибісь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 slim_painter давай роби , зробим і собі пробіг за їх рахунок бо то вже осінь і мало буде можливості вирватись відпочти на природі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 давайте це обсудимо на зустрічі точно! Якщо це в ці вихідні то думаю що зможу! Цікавить така інфа: 1) Хто нас замовляє; 2) Точний маршрут; 3) Приблизний кілометраж; 4) Оплата; 5) Ночівля? Та впринципі для економії можна і в машині! vedmid відповідь за тобою! Напиши це все на форумі або підготуй тй інфу до четверга! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 я -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 1. бєнзус свій 2. хавка - своя 3. з ночівлею - не знаю 4.багажники мають бути пусті і чисті - туди покладуть речі, багажників на дах не будемо чіпляти 5. Хто замовляє? - я так розумію комусь поручено то всьо приготувати 6. точні дані по кількості і по маршруту мені мають сказатисьогодні - максимум завтра ніяких може чи подумаю коли мені дадуть точні дані - я їх тут напишу і в найкоротші терміни мені треба сказати - забезпечу я ту поїздку чи нітобто до середи треба буде визнаситись(канєшно якщо мені вчасно скинуть інфу) Fani, vazik_lv, я і мій співробітник: 2 машини 100% і 2 50*50, може, якщо не буде тут бажаючих, візьму когось ще з роботи думайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 3 машини є! тобто люди отримують остаточні дані і готові їхати ще одну машину можу взяти - буде 4 Fani, vazik_lv - вже буде 6 наразі чекаю точну інформацію про кількість машин і маршрут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 vedmid давай ше мене. завтра поїду до нігера, най зробить і всьо гуд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 vedmid можеш розраховувати на мене але виясни з ночівлею і маршрутом ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах