Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, позже рассмотрел подкапотку, что дает коробка в которую помещен АКБ +50 коней ну а якщо без жартів, то вона там ще з початку зими, коли були морози, утеплював так+куфайка на двигун, а зняти тепер ліньки, та й мені не заважає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, ти шо...))) коробка весчь))) зараз там акумулятор живе, завтра кота поселиш... 1 Zhelezovski відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, ти шо...))) коробка весчь))) зараз там акумулятор живе, завтра кота поселиш... Навіщо відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні ? Осталося тільки кота знайти, не підкинеш ? Ну а якщо без жартів, то про всі косяки ( коробки, ленолеум, диски і так далі ) я й сам знаю, і з часом все буде як треба, Москва також не за день будувалась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Кіт уже знайшовся точніше кицька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Кіт уже знайшовся точніше кицька фото кицьки давай) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 фото кицьки давай) <iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=-66312395&id=169082561&hash=0563bd6126b7968c&hd=1" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe> Насчет дисков, у меня какоето двоякое ощущение, но вроде хорошо смотриться, с обновкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 <iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=-66312395&id=169082561&hash=0563bd6126b7968c&hd=1" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe> Насчет дисков, у меня какоето двоякое ощущение, но вроде хорошо смотриться, с обновкой ахахххххх :lol: Мені подобається вона на литті, вчора поставив в них 7-ні хром ковпачки в ЦО, стали ще гарнішими, покажу як тільки фотік зарядиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 ricer, Жжешь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 ось вона, киця =) ну і фото ковпачків 07 в моїх нових дисках як вам ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Віталя, агонь, це супер. 1 Klyaksa відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Класная машинка! Линолиум бы снять, а там все агонь! 3 HDRinge, Дмитрий08 та Klyaksa відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 ну і фото ковпачків 07 в моїх нових дисках як вам ? я тоже так же поступил. вид необычный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 я тоже так же поступил. вид необычный. та да, мне очень понравилось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2014 Klyaksa, Гарно вийшло. Та взагалі радісно , що в у нас ще підтримується марка Жигулів. І окрім прямого ії призначення - їзди, ще є стиль, і ці диски додають твоїй машині шарму. 1 Klyaksa відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 Klyaksa, Гарно вийшло. Та взагалі радісно , що в у нас ще підтримується марка Жигулів. І окрім прямого ії призначення - їзди, ще є стиль, і ці диски додають твоїй машині шарму. дякую за теплі слова друже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах