Lokis 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2008 Харькочане! Кто видел такой в продаже и где?А может кто пользуется им - просветите! С уважением, Леонид. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2008 Lokis Инфа по генератору: Посилання Имхо проще нивовский поставить и не гемороится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lokis 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 LokisИнфа по генератору: Посилання Имхо проще нивовский поставить и не гемороится. Чем же проще? Этот поставил и забыл, а с нивовским геморой по креплению Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
StarCat 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 Lokis А какой в нивовском гемор с креплением. Купить его? Ну если это гемор, тогда согласен. А так. Я поставил генер от Шнивы за полчаса, крепление один в один по болтам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 ИМХО Если никакого доп-оборудования не будешь ставить, то хватит обычного на 55 ампер, если что-то будет- лучше поставь от Нивы(гемора нету никакого - купил гену, реле другое и крепление нивовское и прикрутил как родной - 20 минут работы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 Я себе нивовский поставил 80А и доволен, зарядки с головой хватает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 ...обычного на 55 ампер... Вроде как 42 А Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 ...обычного на 55 ампер... Вроде как 42 А Я имел ввиду за гену что писали выше , там 55 ампер вроде как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 Stalker-3 Понял Lokis Ставь нивовский и не придумывай лишнюю головнюю боль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 Кстати нивовский гена месяца 3 назад стоял в раёне 600-700 грн+ около 100 грн кронштейн крепления !!! себе ставил- работает норм!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 А у меня вообще волговский стоит , сам недавно узнал. Никто не в курсе какие там характеристики, вроде 72 А выдает, надо будет до него добратся да глянуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy_IF 13 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2008 У нас в магазе нивовский 490 а со скидкой и все 450 наверно будет. (Залежался наверное) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2008 У нас в магазе нивовский 490 а со скидкой и все 450 наверно будет. смотря какой производитель. я видел за 500 ( не помню производителя) себе купил Росийский 650 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lokis 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2008 Ребята!!!!!!!! Всем огромное спс - уболтали - ставлю "Нивовский" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах