Перейти до публікації
igor_vas81

Заміна шестерень в КПП

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Цікавить ось таке питання: чи буде гудіти КПП при заміні шестерні 1, 2 і 3 передачі. Шестерні не нові, а б\у, чи краще міняти повністю КПП.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я хотів поміняти у себе третю на нову, але відмовився - почало крутитися туго і з ривками. А шестерня ще совєцька. Так і зібрав на старих - музика заглушить.:)

Поділитися повідомленням

Треба ставити і дивитися. У мене відразу ясно було. Можна зібрати все, тільки нижню кришку не закривати і крутити дрелькою за первинний вал і вторинний. Тільки затискати не прямо в патрон, а через якусь гумку, щоб поверхню вала не попсути.

Поділитися повідомленням

Всім привіт.

Цікавить ось таке питання: чи буде гудіти КПП при заміні шестерні 1, 2 і 3 передачі. Шестерні не нові, а б\у, чи краще міняти повністю КПП.

При себестоимости каждой шестерни в сборе около 100 грн при том что можно найти б/у кпп за смешные деньги выбор очевиден. Перебирать кпп, по объему работ как пол мотора перебрать... + наверняка подшипники подустали прийдется менять, а это еще + 300 грн!

Поділитися повідомленням

VETERAN, Я не делал акцент только на финансовой составляющей :) В свое время я "добавлял 5-ю передачу" в 4-ступку вложив в это дело немало средств и времени. поэтому к решению любой проблемы подхожу со всех сторон - сложности работ, затраченного времени и фин составляющей. Ищу опт вариант

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз