Перейти до публікації

Чи варто ставити зовнішнє зеркало з правої сторони (від011)  

659 користувачів проголосувало

1. 1. Чи варто ставити зовнішнє зеркало з правої сторони (від011)

Рекомендовані повідомлення

Mehanik

Незнаю я можливо помилився :oops: , але функцію виконують одинакову :D

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Один плафон практично закінчив , ще треба цоколь з лампочки переробити і на машину попробою !

пару фото , зроблені в день при ясній погоді , плафон пропалений увагі нато незвертайте , на машині стоять нормальні .

Зображення

тут горять габарити , видно погано але в житті краще .

Зображення

Зображення

тут все разом.

Зображення

Ще зроблю фото в нічний чяс .

Поділитися повідомленням

Oleeeg

Да , я спіціально коли світило сонце направляв на сонце , видно не гірше ніж стокові лампочкі !

Поділитися повідомленням

Прикольно выглядит, я тоже хотел диоды ставить, но лень меня победила :(

Поділитися повідомленням

Est

Да лінь страшна сила :D .

Ось фто в вечірній чяс , сорі за якість фоткав телефоном!

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Давно неписав , виправляю ситуацію . Був позаминулого тижня на наших Львівських драг.покатушках , пробував для інтересу тягатись з шохою 1.5 чи 1.6 незнаю , злив пару корпусів , тре капіталити двигло .

пару фоток.

Зображення

Зображення

Зображення

8)

Поділитися повідомленням

Ітак затой чяс шо неписав завібрив передні двері віброю BONI m2 два листа обійшлись в 200грн , і поставив один плафон з світло діодів , тре поставаити сильніші с.д. на габарити бо погано видно а стопи шпарять шо мама родная !

фоток неробив бо рукі були брудні )))), робота продовжується !

Поділитися повідомленням

Fani

Только-что осилил Твой бортовик!

Молодец,продолжай в том-же духе,удачи Тебе во-всех Твоих начинаниях!:)

Поділитися повідомленням

Mixa

Дякою , будем старатись !

Розкажу історію про підтікаючий тосол.

Побачив на днях шо в місці де роупка від пічки приєднюється до помпи підтікає тосол рішив підтягнути , в результата маєм обірвану шпильку і калюжу тосолу на асфальті . На слідуючий день поїхав купив прокладку і герметик поїхав на дачу , і тут почялось шоб не знімати помпу і не розбирати пів мотору було вирішино зняти колектора щоб був доступ до обєкта , злили мальха тосолу і викручую з допомогою тісків остатки шпильки добре шо вона добре відкрутилась , ставим нову проклвдку промазуєм все герметиком і скручуєм і о чудо випускний колектор невстає на своє місце (МЛЯ) відкручуєм ставим колектор прикручуєм трупку і почявся процес сблрки , зібрали залили тосол пробую заводити а нехоче згадую зняв провід зі стартера бо мішав знімаю захист стартера вдіваю назат фішку заводимось , на випускному колекторі вигорають залишкі тосолу , і знову протікає тосол правда потім затягнулось . Робота продовжувалась десь годин 5ть а може і більше .

І шо я зрозумів з тої історії нечіпай поки неполамалось !!!

і фотка на дачі

Зображення

Поділитися повідомленням

Сьогодні була підключина аварійка і на місце лампочки контролю поворотів встановлено світлодіоди ))) .Купив всі комплектуючі ще минулого року і пробував поставити але через ьраковану турецьку кнопку неполучилось , а купив цього тижня оригінал і все запрвцювало ! :multi:

Поділитися повідомленням

Fani

А що без зняття випускного колектору ніяк?

Я собі миняв трубку цю від помпи до пічки, але обійшовся тільки зняттям кастрюлі з карбу, хоча було не досить зручно :)

Можливо це через те, що шпильку прийшлося тобі міняти?

Поділитися повідомленням

alex_zp

Так туда тісками дуже непідлізеш випускний колектор заважає , а так вільний доступ ! Дякою шо хоч хтось зацікавився і запитав , ато таке враження шо я пишу тількі для себе ! :cry:

Поділитися повідомленням

Сьогоднішня поїздка на дачу закінчилась обірваною шпилькою на нижньому ричягу кріпленя амортизатора , до того я обірвав одну знімаючи амортизатор пару місяців проїздив на одній але завдяко УКРАВТОДОРУ маєм незалежний амортизатор , планую на слідуючий тиждень купити новий ричяг так як цей мальоха деформаваний в наслідок удару в копану трубу висотою 15см !

Поділитися повідомленням

your_ganj

Підвіска стала трошкі мякша але попадаючи навіть в невеличку вибоїну відчутя ніби їдеш на одному диску без покришки , удари страшні !

Поділитися повідомленням

Сьогодні було наварено шпильки на ричяг , одне фото процесу !

Зображення

Поділитися повідомленням

Fani

чет тебе на шпильки непрет, то для трубки то на рычаге отломались, сочувствую но все сделано, правильно так держать.

Поділитися повідомленням

Сьогодні був на дачі задув за рішоткою радіатора чорним шоб все як книшка пише захист радіатора і верх радіатора , стара фарба почяла лущитись і відлітати зовсім негарно було !

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

вот молодец, себе хочу тож черным но руки никак недоходят до этого.

Поділитися повідомленням

yaris

так в мене тоже довго недоходили , зара так недохлдять шоб в моторному відсіку помити чекаю капіталки двіжка .

Ітак в вівторок поїхав на дачу занявся кастрюльою пов. фільтра кришками масла,тосола і барашками на кришці фільтра

До

Зображення

Після

Зображення

за срач прошу вибачення ніяк неможу зібратись силами шоб помити :D , і мальохо мав проблеми з вогнем під капртом !

Поділитися повідомленням

Молодець що закрасив за решіткою.Після зафарбовування вид змінюється на кращий

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз