Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 vedmid, всё это можно и самому делать, там сложного нет не чего. Звездочки и цепь, это на часа 3 роботы, клапана минут 40, про карбюратор, то к Фани, ходовая на яме пол часа, в итоге пол дня роботы и пара сотен экономии, а с сэкономленные деньки почти как заработанные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 січня 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KSA-2002 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Наугад відвіз машину фарбувати до зовсім незнайомих хлопців - на вуличці, яка веде до Південного (Щирецька). Просто йшов по дорозі і побачив брудних хлопців у гаражі. Авантюра? Вирішив ризикнути. Ну икак покрасили.Мне 3года назад-отвратительно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KSA-2002 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Я ще навіть фарбу не відніс. Завтра піду подивитися що зробили за тиждень.Як майстер називався і де вони працюють? Там вся Щирецька - одні маляри і кузовщики. Имя не помню Но дом ихней прямо на щирецкой 2-й или3-й.Прямо за сетчатым забором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KSA-2002 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 Так, здається я до них потрапив. Ну що ж побачу, яке маю щастя. Яжелаю тебе удачи Ведь как никак а прошло 3 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 Кто подскажет, сколько минимум будет стоить покраска? Имею в виду весь комплекс: краска, грунтовка, молдинги, работа и что там еще может выплыть? Машина не сказать чтоб ржавая, но возможно где-то что-то вылезет. А еще где нормально и относительно недорого могут покрасить? Без фанатизма, но качественно. И еще здесь не втему, но на нужной ветке пока без ответа. Может, кто крылья (не пластмассовые) продает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 то ви ще досі без машини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Veteran, а скільки конкретно фарби треба брати на Жигуль, і скільки вам вона обійшлась? Бо знайомим хлопцям також десь казали 500 за фарбу, так само за роботу. Хочеться червоний колір, але більш благородний, тільки думаю, що те, що я хочу, дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Veteran, дякую за інформацію. А на збіговисько мені на моїй машині трохи соромно приїжджати. Хоча...може колись і дозрію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Svetlana68, а у нас люди приходят не машинами красоваться, ток что нечего машиной стесняться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DOS 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 Привіт!!! Підскажіть толкового карбюраторщика? Карб Вебер і КСЗ. Наперед дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eVAnt 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 На Джерельній(карта доїзду)" rel="external">Посилання заїзжаєш на сервіс і їдеш в сам кінець, там парні винаймають бокс, еслі шо то питай Діму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Маю супер майстра по покрасці і кузовних роботах. 3 снилівський провулок(якщо їхати по В.Великого то вліво останній провулок перед південним) там справа 2-3 брама. Звати Василь. Є підбір фарб і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 Вопрос в другом.Если машина уже подготовлена к покраске-то одно!А если нет,то вопрос шкурный!Шкурить-фигасить,это ого-го! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 AlShep,задай питання повноцінне. тобі що потрібно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Привіт!!! Підскажіть толкового карбюраторщика? Карб Вебер і КСЗ. Наперед дякую. +380675815217, звати Олександр, дядько років 60, колись робив но Ваз сервісі, це гаражі "Ласточка" на Боженка. Їхати в самий низ, 9 ряд вроді, в нього над боксом надбудова. У бокса зелені ворота. Номер не памятаю. Дуже класно робить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Ярема, це по В.Великого до чи від Стрийської їхати, а потім повернути? Бо я щось не зрозуміла, де цей провулок, соррі. А ще: чи дорогий цей майстер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Світлана, то вже не ВВ , а Виговського , їдете після кільця ВВ -Кульпарківська по Виговського в сторону Південного , і майже перед ринком - наліво у вузьку вуличку . А там можна спитати . Я бачив з робіт того майстра Гольф мальований і 99-ку . Нормально , і ціни адекватні П.С. (все одно вважаю , що є сенс шукати майстра за межами 30-40 км зони від Львова, якість - така ж , а ціни - інколи менші на порядок! ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Svetlana68,та то останній вузенький провулок перед заїздом до ваму, але краще їхати з боку ваму до кільця бо там 2 лінія або порушувати. В Василя шо добре в нього на зеленій як на виїзді з міста за розвилкою на міст на сихів є магазин автофарб і підбір заодно, тіпа домалювати і т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siegerstein 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Подкажите пожалуйста СТО/гараж/мастера где можно осмотреть машину вцелом: двигатель, карбюратор, ось, електрика (все плохо там), стояночный тормоз, установка сигнализации и все такое. Вижу есть куча контактов по специализованым мастерским, я же ищу толкового мастера чтобы сначало осмотрел машину и сказал что ченить нужно, а еще лучше чтобы сам все сделал. Цена качества и сервиса на первом месте. Зарание спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах