schizick 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 Встанет ли такой руль на ВАЗ 2101? Есть под него переходники? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 на*у*Я? Этот руль древний как говно мамонта. так же как и его дизайн. З.Ы. Руль не встанет. Но я ставил от кадета, перебивая старым рулевым валом вазовские шлици. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 schizick, Морда все правильно сказал, а если тебе так по дизайну 4 спицы нравятся, то поищи ранний 2107. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schizick 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 меня стандартный не устраивает. А то, что продают на рынке полная пурга. А тут как-никак качественно. не в дизайне дело. Вот такой ещё есть вариант " rel="external">Посилання есть ли переходники для них? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 schizick, НЕТУ, нормальные рули на ВАЗ есть, просто они денег стоят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schizick 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2013 Понял. Спасибо. Буду искать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах