deredred 34 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 Прошу прошения если не сюда. есть на работе возможность поделать съёмники но нет чертежей. у кого есть поделитесь. съёмники нужны всякие что касается ваз. зарание всем спасибо. или тыкните где есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Niko 2 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 Попробуй поискать здесь Посилання я думаю на четырех страницах ,найдеш то ,что тебе надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 на нашем форуме выкладывалась книга с чертежами "Приспособления для ВАЗ" поищи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 (змінено) deredred, съемник подшипников передней ступицы ВАЗ 2101-2107. Есть такое пособие " Приспособления для ремонта автомобилей". Росс Твег. Издательство " За рулем". Змінено 22 травня 2013 користувачем Папинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 2 березня 2015 Ця тема була перенесена з розділу Другие проблемы" rel="external">Посилання. Переніс: Apache" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 Папинька, подскажи, резьбы М16х1,5 на стакане диаметром 65,2 нету, а на остальных деталях есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 PJR, так , різьби на стакані немає. На всіх інших деталях є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denisio 9 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2024 дуже дякую за таке актуальне для мене особисто питання та за відповіді до нього, успіхів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах