АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2013 vataman0906, Привет! да будет!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 На сколько я знаю, что сборы в 11:00 возле "Экватора". Присоединиться можно? Только я буду на своём "пассатике".Вот опознавательные знаки: СЕ 90 72 АІ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 vataman0906, да именно так,более подробную информацию я буду знать после 8-и вечера! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 АнтохА, привет. Ну как там на счет пробега? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 vataman0906, Здорова! Все собираются на 11 часов на Экваторе!Выезд колоны в 12! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 АнтохА, спасибо, буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 21 березня 2014 Рябята подскажите где хорошо делають развал в городе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 22 березня 2014 Хотинская,напротив Эпицентра! 1 andrik_r відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 23 березня 2014 Хотинская,напротив Эпицентра! Как ехать с епицентра от каравана перед светофором поворот направо? где шиномонтаж вывеска комп развал ? Там еще масла меняют спереди а заезд ссади в коричневые ворота ? Там еще рядом карпаты автоцентр сто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 23 березня 2014 да да,розвал там сзади! 1 andrik_r відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 26 березня 2014 да да,розвал там сзади! и так был сделал только сход с развалом проблема балка чуть смещена наверное подрамник но сказал ехать можно а также мост смотрит влево нужно регулируемые тяги на мост кто может сделать или где купить подскажите? Результат машину при сбросе газа когда идешь на передаче резко уводит вправо а так уводит чуть вправо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 березня 2014 НЕ должно некуда тянуть! можно тяги сделать а можно купить! надо посчитать что и как получится по деньгам! 1 andrik_r відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 26 березня 2014 НЕ должно некуда тянуть! можно тяги сделать а можно купить! надо посчитать что и как получится по деньгам! но тянет ведь что делать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 сделал всем спс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 (змінено) Одноклубникам привет.. Обращаюсь за помощью. Ищу человека.. немного пропал с деньгами Может кто знает Данко Максим Николаевич " rel="external">Посилання Передайте пламенный привет и скажите, что шарик - круглый Кому интересно, отписал в теме Посилання Дело уже не в деньгах, а в принципах Змінено 2 вересня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Автонаездник, это типо Черновицкий? кинул на бабки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 АнтохА, Возможно с Ваших краев Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Автонаездник, интересно,а в контактах не находил? Попробую поискать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Мужчины, привет всем. Вопрос такой - пока не точно, но все же - кто бы мог помочь купить деталь в Черновцах и отправить её по Украине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Здорова! Что за деталь тебя интересуети Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 Всім привіт , от і настав мій час одружуватися ) Потрібно придбати сукню для нареченої і не від одного чув що Вас на ринку великий вибір весільних суконь , навіть ще дешевше аніж в Хмельницькому ) Цікавить в які дні потрібно їхати щоб не "промахнутися " щоб не приїхати на зачинений ринок , до якої години працює ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2015 fartovuy, здравствуй! это тебе к нашему одноклубнику ( домкрату ) =))) занимаються всяким таким =))) а на счет калинки... да по ходу в любой день торгоаля идет, просто на выходных народу побоее будет =) fartovuy, хотя погодь! понеельник - выходной =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johny 85 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2016 Всім привіт ! Хто знає хорошого редукторщика? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2016 Johny 85, привет. У нас такого не знаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 Мужики хто знає де можна поварити жигуля варити не багато основне усилити стойки і поварит їх та кронштейн реактивної тяги та так низ задніх арок стойки криши дно запаски та усилити балку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах