АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2016 Мужики хто знає де можна поварити жигуля варити не багато основне усилити стойки і поварит їх та кронштейн реактивної тяги та так низ задніх арок стойки криши дно запаски та усилити балкуВ принципе я могу. Вот только не до конца понял что ты хочешь. Можешь мне тут писать. http://vk.com/turbogaragecv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 Чё то совсем тут глухо... Что совсем нет жигулистов??? 1 Мир відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valicheg 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 Чё то совсем тут глухо... Что совсем нет жигулистов??? а че?? Пиво хотел идти пить?? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 Чё то совсем тут глухо... Что совсем нет жигулистов???а че?? Пиво хотел идти пить?? )Пиво это такое.... Просто затихли тут все... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 @АнтохА,в нас теж глухо(... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мир 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2017 Чё то совсем тут глухо... Что совсем нет жигулистов??? а че?? Пиво хотел идти пить?? ) Холодно для пива...Всім привіт.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 15 травня 2017 Холодно для пива для пива нет плохой погоды) Я кстате свой Грейт Вол в Черновцах покупал. А ваше МРЕО можно переименовать в корупционное бюро)))) Все там удивлялись как в Виннице можно переоформить машину за 400 грн и полтора часа. У меня там ушел день и 1500 грн))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мир 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2017 Холодно для пивадля пива нет плохой погоды) Я кстате свой Грейт Вол в Черновцах покупал. А ваше МРЕО можно переименовать в корупционное бюро)))) Все там удивлялись как в Виннице можно переоформить машину за 400 грн и полтора часа. У меня там ушел день и 1500 грн))) Даа, шарашкина контора...Они даже останавливают на против мрео,как гаишники и бабло рубят.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мир 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2017 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valicheg 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2017 вот и оживилось)) мож соберемся как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 16 травня 2017 у меня в гараже, ибо машинка не едет =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мир 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 у меня в гараже, ибо машинка не едет =)) У меня похлеще....Документы вытянули из машыны..права -востановил,машину разобрал-перекидываю на кузов шестёрки с документами.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valicheg 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 как вариант,гараж гиде?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мир 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 как вариант,гараж гиде?? В деревне,20км. от города.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 в городе =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 @АнтохА,в нас теж глухо(... надо разшевелить)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 @АнтохА,в нас теж глухо(...надо разшевелить))))Активних немає * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 17 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) А какими судьбами? Чё молчал??? Надо встречу замутить как раньше, норм было Андрюха! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) А какими судьбами? Чё молчал??? Надо встречу замутить как раньше, норм было Андрюха! в депо был, да я как то не сообразил что мож кто из клубней есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 18 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) А какими судьбами? Чё молчал??? Надо встречу замутить как раньше, норм было Андрюха! в депо был, да я как то не сообразил что мож кто из клубней есть?В тролейбусном что-ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) А какими судьбами? Чё молчал??? Надо встречу замутить как раньше, норм было Андрюха! в депо был, да я как то не сообразил что мож кто из клубней есть?В тролейбусном что-ли?не, в локомотивном. В моем борте был полный отчёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 18 травня 2017 хех, не так давно я у вас был))) хороший город ))) А какими судьбами? Чё молчал??? Надо встречу замутить как раньше, норм было Андрюха! в депо был, да я как то не сообразил что мож кто из клубней есть?В тролейбусном что-ли?не, в локомотивном. В моем борте был полный отчётЩа почитаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 пошел читать и пропал =)) дак у нас сегодня ж была мини встреча, на автобазаре =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 20 травня 2017 Ну это оооочень мини))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах