Tkachik 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Такое чувство, что только у меня в Черновцах есть "Копейка"! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Tkachik Ты что, там же живет знаменитый Edifier! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tkachik 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Я новичок! И многого ещё н знаю. Но в скром времени надеюсь стать активным учасником клуба!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 TkachikТы что, там же живет знаменитый Edifier! я аж засмущался :oops: :oops: :oops: Tkachik, привет, земляк! моя аська - 334187436, спишемся :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ну что, состоялась встреча с Tkachikом, довольно интересное авто :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Поздравляю теперь у вас есть "осередок клубу". Скоро будем встречаться областями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Поздравляю теперь у вас есть "осередок клубу". Скоро будем встречаться областями спс, наш уже 4 штуки :D, ага областями нужно как-то встретися :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 ага областями нужно как-то встретися только по-нормальном, а не так как в прошлый раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 ага областями нужно как-то встретися только по-нормальном, а не так как в прошлый раз :shock: сорри, но я шото провтыкал ваще.... :oops: а када встреча то была? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 а када встреча то была? встреча была Ровенской и Волынской области, в результате приехали только ровенчани Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 а када встреча то была? встреча была Ровенской и Волынской области, в результате приехали только ровенчани ну сорри-сорри, исправим ситуацию, нас уже на 1 больше в городе :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 исправим ситуацию ну будем надеятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 вот и состоялась мини-встреча черновицкий одноклубнечгов в остальном пока тихо :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Edifier О! Поздравляю! Я думал вас там двое только Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 SLIP,спс нас всего 4, но не все смогли приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 надеюсь стать активным учасником клуба!!!!!!! кажыся не получилось 7 месажей с зимы ао 1 в месяц Edifier ну хоть так хорошо, регион развивается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 MORDA, от шо ты пристал к человеку? мож сино занят авто,некогда на форуме отписыватся :D наверно надо поклееть наклейки на авто, мож больше народа появится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Отписуемся" rel="external">Посилання кто когда может или не может. Но отписать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gera_sergey 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 SLIP Да такой имеетса И он таки знаменитый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2009 gera_sergey, :shock: прошла мини клубная :D встреча ВАЗовцов клеем наклейко foxу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 (змінено) наклеели наклейку и Tkachikу теперь почти все с наклейкой Змінено 21 лютого 2010 користувачем Edifier Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fritzmark 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 ребята здраствуйте а вы ваше планируете ишьо собиратса в Черновцах ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 Fritzmark, здрасти конечно, мы всегда рады новым одноклубникам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fritzmark 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 Я тоже с Черновцов вот только у меня не копейка а двойка подойдьот? :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 Я тоже с Черновцов вот только у меня не копейка а двойка подойдьот? :repa: конечно подойдет это ж классика аська,контакт есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах