Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 Шию мию купаюся (знаки препинания расставлять по желанию) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 Решил поделится пирожком с вами) опять ты сиськи показала на мой вопрос а где же борщ давай когда попросишь денег я буду сбрасывать штаны 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 Виталик, сам Маяковский бы позавидовал твоему таланту хD Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denish111 3 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 улице сыро, мокро, противно и прохладно Emissions, а на море тепло и сухо )))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 опять ты сиськи показалана мой вопрос а где же борщ давай когда попросишь денег я буду сбрасывать штаны Emissions, ты реально крутой паэт! давай исчо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 давай исчо! как на работе буду, от скуки сразу муза приедет з.ы приперся домой, делать нефиг, устрою покатушки в WoT Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 не ну бльо, в WOT рубаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2013 Съездил погонялся с товарищем,тачка радует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Брр, оделся корчое по теплее. одел новые туфли, пока доехал на работу обматерил и проклинал эти сраные шнурки бл!@#%$%^ психонул, и завязал на узел :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 паписял.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 ржу с HDRinge как он путает компы и не может перезалить их и психует при этом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 ....паписял на Creativ4egа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 HDRinge, ну ты понял да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 На всякий случай взял провод с вилкой, воткнул один конец в розетку, а второй держу оголенный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 ржу с HDRinge как он путает компы и не может перезалить их и психует при этом перезалить компы... щито!?777 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Emissions, шо, все знаешь а такого не знаешь??? приезжай - научу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Да понятно что вы там переливаете, харе из бутылки в стаканы граненые вам разливать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Emissions, блин.. пить не особо пьеш, курить не куриш... ты че с травкой там делаешь? Кстати тупо читаю тему и заливаюсь... плющит... стучу по клаве и думаю что делать сегодняшней ночью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 пить не особо пьеш кто такое сказал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Emissions, сам говорил... жаловался мол "блин... сново пить пить...." было, было... не отмазевайся))) или то ты вид делал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 Если я не любитель пива и не пью его вообще, то это не значит что я не пью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 ладно... выкрутился))) но все таки.. что ты там делаешь с травкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2013 но все таки.. что ты там делаешь с травкой? и с этим тоже мимо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 скучно однако... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 мучаю 4-й лайнофон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах