USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, да те надо живую машину, а то на работе работать перестанешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Creativ4eg,ридиска .... дисплей я те заказал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, так что, руль работает??? Блок питания хз где.. буду новый покупать... 24 в, 2 А.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 да те надо живую машину уже есть так что, руль работает??? да, я влево а он вправо говнюк такой, а вибра в нем есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, стоп... где? где бортовик, почему я не вижу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 да, фидбэк полный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Bes, я не редиска что по чем за экран? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 стоп... где? пару страниц назад салон показал, а бортовик попозже будет. да, фидбэк полный. фидбек есть, а вибры типа двигателя и ударов нет... мож моствантед не хочет поддерживать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 в нете есть утилита для этого руля. С дровами. Там есть режими проверки каждого режима. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 HDRinge, она матюкается на то что педалей нету, так что когда ждать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, блин, ну поздравляю.. а шо хоть взял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, на этой неделе привезу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 блин, ну поздравляю.. так сказал будто я сделал что то плохое а шо хоть взял? позже скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, когда мою мабилу забацаете, тогда я привезу Андрюху с педалями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, на этой неделе привезу. а штурвала нету?))) когда мою мабилу забацаете какую мобилу?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, Bes в курсе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Bes в курсе))) ну так то ваши терки) а педали надо именно мне)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 Emissions, ничо, подождешь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 ЛИЧКА чьято... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 02universal, де оО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 Creativ4eg, я ж по телефону сказал шо и как) п.с а страна у нас Гондурас реально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 несу решотку 2106 на работу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 Как всегда в первой половине дня фигачу ка нигер с бамажками. Погода пипец, хочется домой под одеяло к тельцу теплому и пиву прохладному... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 несу решотку 2106 на работу... зачем?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 Emissions, потому что отдал ее 20 минут назад одноклубнику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах