Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2013 HDRinge, понятно) а решетки с 03 нету? желательно не ломаную, желательно без хрома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 подремал немного ~_~ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 подремал немного ~_~ на крыше?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 сижу, и думаю, как ребятам в конкурсе победить помочь. айфонограферы блин придумали же название Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 Creativ4eg,слонига скрути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 Bes, вариант был, не подошел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 На выходных купил стиралку за 150 грн, как бы что то с блоком управления. Привез, на второй стирке зависла на отжиме. Знач думаю чинить надо. Почистил плату, видимых повреждений не нашел, забил подумать... сегодня поменял счетки на двигателе - работает.. йоптэ... да я мастер по починке стиралок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2013 хм, родаки на выходные сваливают, могу засесть теперь в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Сегодня сидел в гараже, довольно таки неплохо поработал :D даже успел что-то нафоткать) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Emissions, Как всегда бухаю)))Опять 3 дня))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Emissions,бортовик создай. а не в темах флудякай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Zir, везет блин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Bes, Emissions, не прав за флуд во флудильне? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 Андрююююхааааа ты куда пропав? обищав в понедельник буть, и нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 Emissions, ты о ком ваще? Ты что там с Петром сделал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 ты о ком ваще? про твоего друга Ты что там с Петром сделал? это совершенно секретно(с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 Emissions, товарищь Петро захворал и трубы зажал... ось жду, кода он очухается и сразу приедем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 От негодяй. ясно, видло работает уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2013 Такс, вроде определился с именем для машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 Слушаю Time 2 Bass Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 Emissions, сиджу і думку гадаю, чому я не сокіл, чому не літаю... ЗОСЯ близко, занимаюсь подготовкой культурно-развлекательной программы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 Сейчас треп играет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 За окном что то типа доджа по подоконнику тарабанит, ну а я, а что я, допью чай и пойду спать. вот так вот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Сижу на форуме, гляжу в окно, а там дождь идет, падают листья, противная и мерзкая погода, а у меня под задницей тихо жужжит тепловентилятор и спаааать так охота что не знаю прям как работать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 А я вот сижу на работе, и... и вобщем то ничего=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах