Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Зібрались вечерять (чи ночерять), пока жінка там десь шось доробляла, а я відписувався тут - кицька в мене з тарілки уперла кусок ковбаси. Пішов все вивернув собаці - наївся, блін!. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Николай-01, нормальные коты должны быть, я со свои в детстве делился колбасой, одну на двоих ели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Николай-01, смачного)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Солекс Делортович, Эта кошка у мамы была уличной, а я решил себе забрать в дом. смачного)) От же - аби поржать! Спроба номер два - вечеряю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Николай-01, помыть-побрить котейку и за стол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Николай-01, ну шо, наївся?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Хоть собака наївся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Николай-01, жінка в тебе полуношнік як ти)-моя давно масу давить)) baycer, собака друг!, а кіт то злодій) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 А шо це з форумом було??8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 А шо це з форумом було??8 ) Привіт! Приєднуюсь до питання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 А шо це з форумом було?? Он не работал, думаю, что паламалси Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Он не работал, думаю, что паламалси Не может энтого быть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 ураааааааааааааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 привет всем!!! главное шо исправили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 о... не прошло и ста лет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 форум ВДВшник, празднует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 DiKing, Привіт! Солекс Делортович, це Емішн на столі не прибрав і поїхав..от і шось коротнуло)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Ну наконец-то...)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Всім привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 предложили вспомнить молодость - поехать поработать археологом на раскопе... звонила свекровь и сказала что она уже согласилась за нас...и вообще едет к нам купаться в озере и пить пиво)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 quitka, а с этого места по подробней))) поехать поработать археологом на раскопе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 Bes, ты мне лучше поподробней про мои железки раскажи и что можно чинить там полгода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 не знаю еще куда - свекровь в метро еще)) я в 2007-2008 годах работала в Подольской археологической экспедиции, ну иногда так развлекаюсь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 поехать поработать археологом на раскопе Я бы сам в таком деле поучаствовал бы, даже в качестве разнорабочего. Это ж настолько интересно!... и пить пиво)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2014 так в качестве чернорабочего и будем - тока мы это... опытные черноробочие, вернее я, а у мужа красный диплом по специальности археология... интересно канешно. тока раньше за это интересно платили 500 баксов в месяц) официально) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах