quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 да... и не говорите... Белькевич умер... тромб... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 quitka, ого!-такий молодий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 42 года ему было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 quitka, саме жити і жити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Всім привіт ))) ви мабуть усі у відпустці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 DiKing, нє, відпустку візьму коли зроблю автівку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 PavelV, а мені навпаки, коли потенціал тоді візьму,кузов треба робити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 а мы уже свой отпуск отгуляли... опять у малого температура 38.5 пришлось дать антибиотики... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 саме жити і жити... черезмерно употреблял алкоголь. вот и ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 судя по его виду - таки да... бухать надо меньше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 quitka,Прошу прощения, молодой, глупый я, а кто это такой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 а мы уже свой отпуск отгуляли... опять у малого температура 38.5 пришлось дать антибиотики... У нас зубы)) тоже температурит третий день и спит плохо ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 а кто это такой? якщо ти про Белькевича - то екс капітан Київського "Динамо" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 да, играл вместе с шевой и ребровым... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 играл вместе с шевой и ребровым. а ще Рева, Каха, СаШо в розквіті...ото була команда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 а теперь что - 11 бегающи миллионеров.1 а раньше барселону рвали как тузик грелку1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 В тени +37, в бухгалтерии +32 принтер зараза отрубается от перегрева, выпросил у шефа вентилятор, он у него на столе стоял без дела. Только включил возле прринтера - он сразу завибрировал и разлетелись лопасти, на солнце струхли. Теперь имею неработающий от жары принтер и поломанный вентилятор шефа Теперь сижу думаю - как обьяснить что лопасти струхли, а не я их поломал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Час (или около того +-) назад. Один из трех снимков. А у нас война. Настоящая. А вы, как я вижу, до сих пор в Вилабаджо. Креативчег уже вижу *наготове* вытереть мой пост. Неспеши брателло! Может последний раз пишу! zootechnik, Рома, отправь адрес электронки или сюда или на мою электронку. Твой затерялся, (малая помогла) мобильной связи нет. 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Креативчег уже вижу *наготове* вытереть мой пост. Неспеши брателло! тю, политики нет, каких либо обсуждений действий той или иной стороны нет. что тереть? ты бы меньше такой фигни писал Может последний раз пишу! вам один фиг, пиши не пиши, удаляй не удаляй, вы все равно свое дело делаете))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 а ты что думаешь7000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Zir, Держись, надо это пережить как ни крути, раскисать и зализывать раны будем потом. Рад видеть на форуме, значит живой, значит не все так плохо, по крайней мере с тобой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Позорники мля, тему о помощи так и закрыли. а ты что думаешь7000 А ТЫ ЧТО ДУМАЕШЬ КОГДА ВЕЗУТ ПОЛНЫЙ КУЗОВ УРАЛА С ТЕЛАМИ УКРАИНСКИХ ПАЦАНЯТ? КОГДА КРОВЬ ПО АСФАЛЬТУ ТЕЧЕТ ИЗ БОРТОВ, ТЫ ЧТО_ТО ДУМАЕШЬ ИЛИ СПОКОЙНО СМОТРИШЬ НОВОСТИ!? ТАМ ПОКАЗАЛИ ЧТО ПОГИБШИХ МИНИМУМ. ПРАВДА!!?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 я и без тебя знаю сколько погибших! не надо спекулировать1 я и без тебя знаю что такое война1 это у тебя через три улицы стреляют а я под теракт попадала1 под реальный не телевизионный!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 Время закончено. На всякий случай--прощайте. Слава Украине! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2014 писимизм в данном случае до добра не доводит1 Героям слава Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах