Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Свадьба это хорошо! Особенно чужая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Всім привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Николай-01, это да)))) Andriy1352,Привет привет!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Ааааааааааааааа!!! Супруга вняла моим мольбам и выделила пару денег на пиво! Правда с условием, что я всю следующую неделю к ней с подобными вопросами подходить не буду. Значит таки сегодня ремни пойду ставить - появится настроение. Andriy1352, привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Николай-01, вітаю! Сам от п'ю з жінкою біля фонтанчика в холодку), Коли жара я без запотівшого пивка неможу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 п'ю з жінкою А моя взагалі нічого не п"є, то мені і нема з ким.... Вона може хіба що на Новий рік трохи якогось слабенького. Колись було напоїв, то вона тоді ще похлєще чим я - чуть не побилися! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Николай-01, моя міцних напоїв не п'є, любить вино напівсолодке і часом трохи пива. Це я всьо п'ю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Це я всьо п'ю))) Вітаю, коллега! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 сегодня катался) что что а рейка и инж круто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Emissions,На чем катался? рейка и инж круто Ставь себе в Жигули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Вітаю, коллега! Вітаю! Limur4ik,Это не самое страшное Добавлено через 30 секунд Николай-01,У меня сегодня последний рабочий перед отпуском, тоже пива хочу, а денег нет а чого відпускних не дали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 а чого відпускних не дали? Контора не официал, на днях зп должна быть, завтра-послезавтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 А я щойно написав бортовик, нарешті) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, Поздравляю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Andriy1352, Поздравляю! Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Ааааа!!! Емішн з"явився! Пращавай свято... По темі: поставив водійський ремінь, зараз іду ставити пасажирський. Використав болти з ременя мерседес123 (так на них написано) - різьба один в один. Andriy1352, поздоровляю! Я ще не можу дозріти.. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Ааааа!!! Емішн з"явився! Пращавай свято... По темі: поставив водійський ремінь, зараз іду ставити пасажирський. Використав болти з ременя мерседес123 (так на них написано) - різьба один в один. Andriy1352, поздоровляю! Я ще не можу дозріти.. -свято продовжиться. Дякую, а ти бери дружину і пиши поему про Ніколяжигуль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Всім привіт. хто знає який найтонший вкладиш промвалу є? по сабжу - збираюсь в душ і зжерти дебелий сирок з родзинками запиваючи пряженим молоком))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 приехал недавно с черкасской области. был в Степанцях. увидел машинку клубную, оказалось что это уже перекупленная машинка( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Creativ4eg,так треба було нового власника загітувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Creativ4eg,так треба було нового власника загітувати как то он не рад был что я его потревожил вообще. еще и агитировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Creativ4eg,ясно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Привет банда. Сьогодні хотів поставити магнітолу, все підключив, перевірив, потім пробний запуск, але шось дуже великий нагрів радіатора в магнітолі, чи так повинно бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 baycer, она выключается сама? если нет. то не парься. так должно быть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Валер, это Я на батиной ездил, Lada 2111 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах