baycer 213 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 як зняти годинник з панелі 2106? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 приехали одноклубники и забрали радиатор, патрубки и датчик вентелятора - пусть люди радуються а мы будем пить сок) 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 baycer, тупо тягти за нього quitka, это были мы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 да??? а я и не знала))) Не поверишь - но это был любимый Ромкин сок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 quitka, рад, что я угадал я и сам такой сок люблю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 я и сам такой сок люблю))) а мне сок за доставку тебя и радиатора? quitka, тебе наклейка клубная не нужна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 нужна канеш))) кстати вы заметили что там стали вместо сока писать нектар. но одесские соки хотябы похожи на соки а не на юппи что будете ехать обратно - наклеите?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 quitka, точно! Одесский консервный завод детского питания всегда был на уровне. Я только их соки и беру... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 так что с наклейкой?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Всім доброго ранку і хорошого дня як зняти годинник з панелі 2106? ззаду просто виштовхати (знизу підлізти рукою або через знятий повітровід або через бардачок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 так что с наклейкой?)) ну как то будем проезжать мимо, наберем и завезем хотя бы. а наклеить то уже по ходу дела будет видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 договорились) кстати на одесской трассе видала наклейку с орг) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Всім привет! HDRinge, дякую, вже зняв і поставив новий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Ну вы блин даете - не успеваю за темой следить, нужно ее перевести в режим чата. Сегодня еду, никого не трогаю, и тут слышу что под капотом что-то уж очень не хорошо щелкает в районе клапанной крышки, открыв капот и вижу что при щелчках дрыгается шкив помпы - более чем уверен что разлетелся подшипник. Ни кто не подскажет - какой у помпы артикул для заказа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 я сьогодні зранку катав по лісі і відбив рамку переднього номера, ту що дпс постійно каже її зняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 нужно ее перевести в режим чата. давно вже думав про те що файно було б виділити місце під віконце чату відбив рамку переднього номера, ту що дпс постійно каже її зняти тепер не казатимуть що треба зняти доречі, а чого вона їм не подобається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 PavelV, не подобається мєнтам прозорість, навіть протокол вже писали, ну то єрунда, в мене ще одна є, ще краща, мєнти її точно будуть любить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 (змінено) давно вже думав про те що файно було б виділити місце під віконце чату На багатьох форумах тільки заходиш - на титулці є чат, писати можуть тільки бувалі щоб не перенавантажувати спамом від новачків і навантаження на форум менше, не потрібно кожен раз перезавантажувати сторінку щоб побачити нові повідомлення. Як би пропозиція!!! Змінено 4 серпня 2014 користувачем zootechnik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 zootechnik, я тільки за тільки хто тим займеться? Як би пропозиція!!! а чого всі мовчать? чи ніхто більше не зацікавлений? як по мені ідея дуже хороша - було б зручно аби хто чат примостирив, щоб не обновляти сторінку щораз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Всім привіт! PavelV, я зацікавлений. І ще булоб непогано, якби нове повідомлення вилазило в будь-якому вікні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 я тоже за... у нас же тут есть компьютерные гении - пусть ваяют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Andriy1352, quitka, привіт банда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 по сабжу я то бачу приблизно в такому виді (підглянуто на форумі іншого автоклубу, користуватись зручно, доступно тільки як залогінитись) можна спробувати щось із цього прикрутити: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 я вот смотрю вы реально хотите чат. вопрос у меня к вам такой, вы себе представляете что это будет? если там будет сидеть постоянно 5-10 человек еще куда не шло, но если будет больше, такая неразбериха будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Creativ4eg, буде практично теж саме що в даній темі тільки більш зручно. ну може ще плюс кілька чоловік майже всі хто хочуть просто спілкуватись в такому вигляді - в цій темі. ну ще іноді хтось зайде спитатись купити чи продати щось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах