PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Автонаездник,ну це хоч не так шкодить здоровю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 и читаю про кролей, вот где то такое Приніс сьогодні сусід кролицю до мого кроля, так він чогось оральним сексом з нею займається так і не знаю чи відпрацював, а коли своїх самок запліднює то вса за 1 хв. навіть сигарету не встигаю скурити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 майже щовечора посьорбую пивко А я не майже, а щовечора.Жінка скоро на пошле мене... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 ну це хоч не так шкодить здоровю При нынешнем мороженым, не факт, что это вобще мороженое, как и твое пиво - пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Прокролицю соседа: Автонаездник, всё как у людей! :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Автонаездник,кріль-збоченець Николай-01,треба трохи зменшувати частоту, а то я щось розійшовся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 збоченець Та не, он видно сексуально раскрепощенный (сыль, откуда чтивоПосилання) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 завтра приедет в обед смотреть это все дело... Приедет, скажи пусть меня наберет, подскочу к вам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 (змінено) тока домой приехал... Майдан опустился увы...ниже некуда,в моих глазах... коментить даже не буду Змінено 8 серпня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Приедет, скажи пусть меня наберет, подскочу к вам договорились))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Майдан опустился увы...ниже некуда,в моих глазах... всі адекватні люди з Майдану на Сході або в БТО, тому ж Київ-1, інших формуваннях (той же ГФ Лівий Берег)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Страна нормальная! Государство еманутое... А вот тут ошибка, у народа разные мнения, например Полтавщина считает небесную сотню бомжами и п... И мол майдан спонсирует Америка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 воу воу. палегче. пусть считает кто как хочет. тема не об этом. или ща будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Да ладно тебе, просто решил поведать что да как... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Emissions, сам писав "Но не о политике"© Creativ4eg, видать вони тобі ну дуже подобаються, подарувати тобі точно такі чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 PavelV, то я так, написал для всеобщего познавания, не более) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Creativ4eg, видать вони тобі ну дуже подобаються, подарувати тобі точно такі чи що? не откажусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 млін, обідать уже охото... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Полтавщина считает небесную сотню бомжами Это утверждение не правильное!!! Харьковчане - да, а Полтавшина - как раз за майдан Да ладно тебе, просто решил поведать что да как... Кому и зачем поведать? Ну это так - лирическое отступление а для начала всем Привет. Сегодня пятница - это уже по себе праздник млін, обідать уже охото... А я только, что поджарил свежего сала с меленым черным перчиком, с черным хлебушкой и свежими помидорками. Семья подобедали с удовольствием Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Автонаездник, Здоровенькі були як ся маєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Всім привіт! Мене не було два дні, зайшов глянув....-скажу словами DiKing-а "ну ви і настрочили")) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 як ся маєте Маємось наплачую наперед за газ, на всякий випадок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Всім привіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Andriy1352, Привіт. Як воно? Як з'їздив? Як дорога? як гайци? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Andriy1352, привіт. З приїздом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах