PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 А ти як? та таке...щось останнім часом робота не йде, сьогодні тільки промвал поставив і помпу почистив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 щось останнім часом робота не йде Чого це?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01,та хтозна... щей не весь потрібний інструмент в наявності ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01, а мені потрібен батон задньої лівої двері, немає часом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 батон задньої лівої двері, Треба знову лізти дивитись -завтра нагадаєш, як з"явлюсь тут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01, ок, дякую! Тут ще хтось є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 baycer,є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Тут ще хтось є? А то! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 і шо вам не спиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Я ше пэво не допив... А вам чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01,а моє тіко стине)) знов пішла алкотема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 знов пішла алкотема Ла-лай-лай-лай!.... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 і в мене є пару пляшок синьо-жовтої оболоні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 синьо-жовтої оболоні В руках ще не тримав, але мульйон раз бачив. Шо то воно таке? в мене є пару пляшок В мене надовго не затримується... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 синьо-жовтої оболоні синьої чи жовтої? Шо то воно таке? наскільки зрозумів про що річ - звичайне Світле в патріотичних кольорах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 звичайне Світле в патріотичних кольорах Їм би його попарно попакувати. І продавати "2 по ціні 1". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 памятаю коли ще в Фастові навчався, там був магазин від пивзаводу, так Світе розлине було 1.15, в пляшці - 1.14, так на місці щей пляшку приймали за 15 коп а найдороще там було Хайк щось біля 2.10... ще тоді прикольне було Арріва, чи якось так... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 А хто в мене про роботу на Гаврилівці питав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01,не я. а що, є щось цікаве? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 PavelV, а шо, треба робота? Вакансії завжди є. Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 треба робота? та не те щоб, в нас просто шо не день то "пакращєня"... ну, всім гуднайт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Николай-01, за роботу я питав, я туди дзвонив цілий день, трубку не беруть тільки скидують, не серйозний відділ кадрів. Все пива вже нема. До речі, яке пиво п'єш? В руках ще не тримав, але мульйон раз бачив. Шо то воно таке? В мене надовго не затримується... Звичайне оболонь світле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 ну, всім гуднайт Слабенький... не серйозний відділ кадрів. Це не відділ кадрів, а відділ підбору персоналу... Завтра жінці (бо вже спить) скажу хай взнає, шо це за нах. Вони моїй зарплату здають, то трохи бояться її. До речі, яке пиво п'єш? Зараз, чи взагалі? Зараз допив "мінскає жигульоускає" 1,5л, а залишилось грамів 400 "зіберт баварське" - але я на нього вже скоса поглядую... А до того було 1л "жигулівське" - забув виробника.. Шось і я вже слабенький.... Піду в душ (якщо воду не відключили на ніч) - і баюшки-баю!... Надобраніч всім! baycer, завтра шось попробую взнати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2014 Дзвонив на номер мтс, той шо ти дав в об'яві. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 батон нужен ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах