Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, бачу ти хлопець розумний, з руками. Роби ,тіки акуратно і радься зі спєцами. Удачі! PavelV, не вздумай, бо ця машина, чк десь на чиїсь аві було One Love) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 хлопець розумний, з руками нє, оце якраз не про мене - майже що не роблю десь та накосячу (що виключає 2-ге), часто то відбувається здуру (що виключає перше) десь на чиїсь аві було One Love то мабуть не в мене, в мене інша, але то тіки мрія... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 забити на це все, здати що є на запчастини і в металолом... Так кожен слабак може. Але ж ти не слабак? Доведи до кінця справу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, головне що стараєшся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Николай-01, Andriy1352,хватить про погане, а то в мене зараз виникне бажання випити, а в холодильнику ціла літра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, в кожного своя мрія..в мене мустанг в когось ще щось, але свого жигулика я не кину ніколи. PavelV, літра чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 мустанг нє, в мене банальніше - БМВ... але не дуже поширена модель літра чого? не повіриш - ряжанки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Andriy1352, в кожного своя мрія.. Чогось Королевську згадав.Піду вип'ю)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Королевську згадав вас іст дас? тьху, згадав... це треба таке на ніч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 semdj, ти запав на ту тьолочку?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Andriy1352,ти шо, Льоша ж одружений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, беху яб теж хтів таку. Нових зализаних не люблю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 А повысить цену за "ап" не считается?... цену повышать можно только по важной причине. например: продаю нерабочую хрень, 50 гривен. а потом вдруг ты починил? то типа получается починил, теперь продаю рабочую хрень за 100. как то так. или если к лоту еще что то добавляешь. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Emissions, а курс доллара? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, ну то шо шо одружений, я теж, але я живий і мені не заборонять любуватися шикарним задком. Головне шо дружину я кохаю а на інших подивлюсь щоб глаз порадувать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Andriy1352,нє, я мрію про таку: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 дружину я кохаю а на інших подивлюсь щоб глаз порадувать. Або щоб ще раз упевнитись, що своя краща. нє, я мрію про таку: Ця на якусь мазду похожа... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 щоб ще раз упевнитись, що своя краща. ну оце хіба що, і то як не побачить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV, Andriy1352,Та ну.Я не люблю таких відверто тупеньких шльондр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 ну оце хіба що, і то як не побачить Хоч один не сказав: " а як же попробувать, помірять??.." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 а як же попробувать, помірять?? пф, так це само собою треба. але тільки щоб вибрати правильно "свою". як автівку вибирають то тест-драйв же є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 так це само собою треба. Мабуть я ще старого розливу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 Николай-01,ну так ніхто ж не каже шлятись наліво й направо... мається на увазі що до весілля не завадить добре познайомитись а то є такі 2-3 місяці і під вінець, а через пів року розбігаються... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 (змінено) PavelV, серйозно? Моя друга на другий день до мене переїхала. Прошло десь 22 години від моменту знайомства. І з нею збулись мої найбрудніші фантазії... Змінено 12 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2014 PavelV,Я з жінкою через півроку стали разом жити.Вже майже 10 років разом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах