Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, яких дєл?-пару номерків підпиляв?) сзади только касету подпилял) а потом еще и бампер одел) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, давай фотозвіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 О-трохи позбирались) Как и кто отпраздновал 24??? Я праздновал с мастерком в руках и ведром раствора (ложил зимний дом для нутрий). Потом закидывал смотровую яму в гараже (была очень глубокая). Жена со своим классом (она у меня учитель) ходила с утра на ходу в вишиванках Вечером немного пожарили шашликов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, давай фотозвіт! не делал, увы=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, и такое возможно я сегодня на работу проспал,встав около двух Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, блін, як ти міг?!- тиж цифровий чєловєк і на тобі.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 я сегодня на работу проспал,встав около двух То магнитные бури на солнце Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, ми були на Случі, я писав вище. Потім вдома св'яткували. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, я с братом откосы делал в кухне после установки новых дверей,тоже с мастерком))) Автонаездник, ага точнобуря эта называеьься самогонопиво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ану, малишня, ша! Всі по норам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Опа ча сам делал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 DiKing, И соседям в три часа ночи саб на полную, чтоб не скучали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 самогонопиво И отравились бубликами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, блін, як ти міг?!- тиж цифровий чєловєк і на тобі.. да не успел, потом родыки приехали с картофельфеста в гараж, начал им помогать, вот) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Опа ча сам делал))) Не-а! В НовуюЛинию привезли 10 комплектов. Забрал предпоследний. 2 DiKing та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ану, малишня, ша! Всі по норам! Да то ты крут...... и надпись вернуть назад Или перекрасить авто в жовто - блакитний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 И отравились бубликами Фу, как вульгарно! Отравились печенюшечкой....... Или перекрасить авто в жовто - блакитний Ну да, жёлтый с голубым дают вместе зелёный - мож гайцы поймут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 baycer, не приходили соседи...)))) кстати сосед директор школы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 с картофельфеста в гараж А ты что не ездил помогать??? Не порядок:evil: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 (змінено) А вообще по проделанной сегодня, за пару часов перед закатом, работой: Зафигачил трубу в стену и поставил нижний, самый главный кронштейн Поставил тройник 158 раз всё перемерял Поставил второй кронштейн А это кагбэ я... А вот и третий кронштейн Вроде бы ничего-так получается... Временно поставил грибок Вот так-вот вышло Завтра, или когда будет время, разберу саму трубу, посажу на герметик и на саморезы. И потом буду приниматься за трубу котла. Вот, как-то так, чи шо. Змінено 25 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Эмишн? Помогать женщинам???? Он будет помогать хомячить зимой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Автонаездник, та я удалил тот пост, бо и так напряжение... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 бо и так напряжение. Поздно удалил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ну молодєц, Колян-пиво заробив) А я вже двоєчку втулмв і щей швагро позвав на мадеру, випив щей з ним два гранчаки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ну молодєц, Колян-пиво заробив) Да те 2,5 литра зиберта закончились ещё в процессе работы. Сейчас сижу трезвый, как баран - пожалеть некому, пожаловаться некому, догнать некому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах