quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 че???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 ай кнов тат фил бро. I know that feel, bro. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Наверное вчера все хорошо День Независимости отметили, а то форум сегодня еле живой, спят усе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Shtryl, ну не усє)-я потихеньку працюю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Andriy1352,Значит я не один такой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Погода говно, надумал вместо ванильных поглядываний в окно с кофе, пойти в гараж как настоящий мужик, вот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 я вообще дома просидел...в 2 ночи позвонил сосед,с криками -меня побили!!!) срываюсь за ним,а ему только нос (Слава Богу)сломали.Забрал домой...ща вот токо проснулся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Shtryl, ага, нас трое как минимум)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions,Блин, а я за отпуск ни разу со своей в гараже оп делу не был, так только, пару раз с уборкой Зато ГАЗель покрасили)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Emissions, а в нас сонечко), але прохолодно(. Як там в гаражі, який мужній подвиг планується? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Як там в гаражі, який мужній подвиг планується? сидеть и пилять пластиковую рамку для номеров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 сидеть и пилять пластиковую рамку для номеров сколько раз тебе говорить, поставь номер без рамки сзади. не морочь себе голову рамка там ну никак не канает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 сколько раз тебе говорить, поставь номер без рамки сзади. не морочь себе головурамка там ну никак не канает не хочу дырявить номер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 не хочу дырявить номер ну так после того как спилишь, может номер выпасть. потом будешь платить за новый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Привет банда!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 ну так после того как спилишь, может номер выпасть. потом будешь платить за новый? не выпадет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 не выпадет мое дело предупредить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 может номер выпасть. потом будешь платить за новый? Зато опять будет новый. И без дырок. Привет всем! Пол-часа как проснулся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 мое дело предупредить))) а мое учесть это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 baycer,Привет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Shtryl, Привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Привет бандиты!!! Только проснулся....называеться праздник удался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Только проснулся. Ты ж говорил на работу тебе сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Ты ж говорил на работу тебе сегодня? Проспал я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2014 Сейчас МакКофе попью с вкуснейшим бисквитом, что Маша вчера испекла, и поеду в строительный (если открыт сегодня) по дюбеля, болты и полосу на кронштейны - да хоть бы одну трубу поставить. Если дождя не будет... И тут же мысль - вот бы кто приехал опохмелил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах