Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 quitka, в експедицію до амфори чи так відпочити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 в экспедицию подальше от телика, нета и телефона... бо уже крыша едет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 quitka, то добре діло! А куди саме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 еще не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 Прочитал стихотворение "Москаль, кацап или русак, Как бы его не называли, И в сказках он - Иван дурак, Да, что уж в сказках - так видали... Он то сворует, то пропьет Скорей на печь и рассуждает О том, как жизнь не так идет И как вокруг его достали. Уж ни традиций, ни культуры, А только хаять тех, что рядом Хохол плохой, бульбаш придурок И европеец дышит ядом Дурак Иваныч, оглянись, Ну, вынь ты рыло из корыта Люд в мире кличет - сторонись! Завидев вдруг твои копыта" И еще прочитал анекдот -Куме, нащо гарну берізку рубаєш? -Та кацап йшов, сперся на мій пліт і каже "Эх березка, дом родной". Я тобі курво (рубає) дам дом родной! 4 quitka, DiKing, Николай-01 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 в экспедицию подальше от телика, нета и телефона... бо уже крыша едет По моему сейчас лучше знать ситуацию, чем не знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 quitka, тіки ви не затягуйте, бо тіки перший тиждень вересня буде тепло а далі дощі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 :(:(:(:(:(:(:(:( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 дибільні люди всунули кабель від прінтера в розетку ethernet, інший кінець в ноут і плачуть, шо нема інтернету... 3,14здец якийсь, добре, шо світч не згорів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 стесняюсь спросить... а ка кабель от принтера влез в гнездо для интернета?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 стесняюсь спросить... а ка кабель от принтера влез в гнездо для интернета?? влезает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 это ж надо было додуматься... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 quitka, А у тебя муж тож в зоне военных действий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 нет. тьфу три раза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 сказал что вчера под иловайском из той роты куда он должен ехать служить, положили 65 пацанов Откуда информация у него? А то последнее время сколько вбросов, что "мама не горюй"Я думаю потери могли быть намного меньше при правильных действиях командования Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 влезает. Emissions знает...... Видно пробовал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 если вдруг кто не в курсе, то есть принтеры с сетевыми картами, которые коннектятся в сеть посредством обычного интернет-кабеля RJ-45 ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 HDRinge, хто це в вас там такий дебільний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 (змінено) Да ............ Змінено 28 серпня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 djurka, "Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. (с)" да просто читаешь что берут в котлы и т.д. они сами говорят что нужна помощь, и никто ничего не делает. А потом идут такие сообщения как от квитки. я не думаю что это результат хорошего командования. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 знает от тех кто выжил... была б не правда не писала б. Случайно нашел новый сайт Посилання Надо добавить одного местного героя, воюющего не на нашей стороне Здесь нет политики.. только помощь СБУ это кого ж7 можно в лс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 Andriy1352, люди з вищою освітою, а то й з двома... Кабель USB! а далі вже думайте самі, які в нас панове освітяни... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 я даже не удивляюсь. у меня имееться свекр который может в 11 часов вечера позвонить и сказать что он где-то чтото нажал и комп сломался и требует чтоб я по телефону ему все починила) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 (змінено) quitka, в личке Змінено 28 серпня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 Автонаездник, ты видел своими глазами как он воюет не на той стороне, или только диванные войны? а то потом человек заморится на допросы ходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах