Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Не, ну так о вкусах же не спорят! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Та да : az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 DiKing, здоров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Блин я седнч шо обизяна лазил со сваркой 3 м сковородки и 3 подставка под них,ноги отааливаються[emoji53] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 DiKing, прими ванну, или хоть бы душ - неспешно. Расслабляет.. Потом литр пива - и вырубись. Завтра будеш шо огурчик. А фильм "Магазин незаменимых вещей" всем советую, кто не смотрел. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 DiKing, здоров! Привiт Андрюха[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 baycer, то ты так и не написал - в наши края едешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 DiKing, прими ванну, или хоть бы душ - неспешно. Расслабляет.. Потом литр пива - и вырубись. Завтра будеш шо огурчик. А фильм "Магазин незаменимых вещей" всем советую, кто не смотрел. Та уже принял душ правда без пива ,но все равно усталость чувствуеться,блин а завтра ж опять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Николай-01,я ж говорю готов печень! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 я пришла домой очень пьяная ик)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Лежу по одеялом, температура 38, смотрю новости..ребят, это писец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 я пришла домой очень пьяная ик В банде пополнение. Пора скидываться - и кузнеца вызывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Emissions, "Декстер" уже посмотрел? Только в озвучке НоваФильмТВ - лост фильм в этом случае нервно посасывает в углу.. не заинтересовал он меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Shtryl, Зачем те новости смотреть, да еще и больному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 не заинтересовал он меня. Там думать надо. я пришла домой очень пьяная ик)) Моя бы так пришла - был бы последний вечер в её жизни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 В банде пополнение. Пора скидываться - и кузнеца вызывать мирилась с подругой - разругались из-за политики.., пили водку и запивали шампусиком... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Лукаш1, если чесно мне тоже уже надоели эти сказки в новостях,лучше от людей услышать которые там живут.. quitka, мировуха я так понял удалась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Всім привіт ! Shtryl,скорішого одужання! і новини поменше дивись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Лукаш1, если чесно мне тоже уже надоели эти сказки в новостях,лучше от людей услышать которые там живут.. quitka, мировуха я так понял удалась не знаю... мы друг другу жизнь попортили хорошо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Ладно банда меня уже вырубает,всем приятного общения спокойной ночи,до завтра!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 пили водку и запивали шампусиком... Это полное падение нравов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 quitka, Привіт! Наш чєловєк)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Спасибо ребят!!ну смотрю стб, как то я верю частично тому, что там говорят. Страшно от того что они говорят, а на самом деле то в миллион раз хуже..((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Спокойной ночи, рома! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 DiKing, добраніч! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах