Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Creativ4eg, ААааааа! Привет Сержант! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Чего-то как-то иссяк энтузиазм коллективный сразу.... Блин, народ - идёте нюхать подушку, то хоть известите об этом, будьте так любезны! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Николай-01, да я сижу и думаю как сделать этот сраный квиквил в сраном айподе, надо с ебея заказывать хрень малую, и пробовать делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Я спати. Всім на добраніч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 квиквил Знал бы что это - может подсказал бы.... Пытаюсь обновить взломанный навител - чёго-то не выходит.. Shtryl, надобраніч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Иду занюшить подушку..Извещаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Иду занюшить подушку..Извещаю Так бы сразу! Минус 2. Кто следующий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Знал бы что это - может подсказал бы.... вот эта хрень одним словом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 А шо - не нажимается? Напыление стёрлось. Или там сенсор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 Или там сенсор? там оно нажимается (по центру и где буквы написаны) а сенсорное это когда ты просто по нему водишь по часовой или против стрелки. так вот эта беда не работает, соответственно пользоваться ним никак=\ и сервисы браться не хотят... ладно, пойду спать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2014 (змінено) Нет, сенсор - это немного не то. Металлические значки к которым просто касаешься - это сенсор (могу по науке расписать, но не сейчас - выпимши). А у тебя просто кагбэ кнопки, как на калькуляторе (к примеру)? Тогда там на резиновых подушечках, что замыкают контакты, токопроводящее напыление., которое стирается часто. Лечится заменой. Или подклеить подушечки с того же калькулятора... Хотя может там как в мотороле разр в3? С понтом сенсор, но на самом деле кнопки. Ищи запчасти с мобильных. Там пружинная пластинка... Можно и без ебеев обойтись. Люди висят, но не реагируют.. Людно - пойду и я спать. С уважением! Змінено 1 вересня 2014 користувачем Николай-01 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Emissions,а что, сейчас проблема найти нерабочий айпод как донора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 да япод щас на любой свалке найти можно типо сландо и тд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Ото ж і я так думаю Часто на 0дєї проскакують непрацюючі за копійки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Всем привет. День начался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Автонаездник, Привіт! В мене день ще в 6:45 почався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Автонаездник, давно почався) Всім привіт!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Всiм доброго дня!! Банда в кого е породiста овчарка,треба порада собака схудла вчора дав iсти а вранцi глчнув взагалi нiчого не iла ((( хвост не пiджатий як на глиси,шо робити((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Привіт! В мене день ще в 6:45 почався У меня тоже так начался, но в нет зашел недавно Банда в кого е породiста овчарка Может клещь??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 DiKing, Привіт! В мене вівчарка. Ти ніс пробував. А як на вигляд, сумна? До ветеринара звози-не дай Бог чумка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Автонаездник, привет Андрюха,я так понимаю надо перешерсить тело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 я так понимаю надо перешерсить тело Я думаю лишним не будет... и к ветеринару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Выбираю на зиму конвектор. выбор пал на електролюкс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Andriy1352, сумна навiть не лае,зараз запара на роботi нема змоги може е народний спосiб,нiс не пробквав треба в обiд спробувати ,наказав жiнцi наглядати..якшо шось то дзякне Я думаю лишним не будет... и к ветеринару Спасибо,ещё одно задание для супругт пока я на работе А хiба в три роки може бути чумка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 DiKing, як сумна то терміново ветеринара!, бо пропаде собака. Що викликати не можна? 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах