Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Глава Apple публично признался, что он гей И расеяне в массовом порыве выкинули свои айфоны через форточку??? Хер там...(с) ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Глава Apple публично признался, что он гей шутка про айфон для геев перестала быть шуткой :lol: Кто что делает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Кто что делает? сижу на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 пілінгую Віталега Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Кто что делает? собираюсь домой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Кто что делает? сижу на роботі, мерзну, на дворі дощ, а вночі буде мінус - отже місцями буде слизько кофе за день вдув стільки що очі на лоба тепер лізуть8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 сижу на роботі Друг по несчастью, или счастью...просто я ем еще на работе)))) пілінгую Віталега Этого Emissions ? Так он сам запеленговался: собираюсь домой) сижу на роботі, мерзну У нас тоже дубарина, я в перчатках, зимней куртке...короче упакован, и все равно свежо. на дворі дощ, а вночі буде мінус - отже місцями буде слизько Я сегодня еле с утра лобовое от иния оттер...скребок где-то посеял, а тряпкой ппц, нудное дело. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Я сегодня еле с утра лобовое от иния оттер в мене кожен ранок такий тижнів два уже як останнім часом рятує картонний ящик - зробив знього цьось на зразок щита, ложу на лобовуху і придавлюю щітками - на ранок чисте не обмерзле скло, а от бокові приходиться віддирати від льоду а із заднім просто - там обігрів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 zootechnik,Сегодня попробую стекла клином натереть, он на спирту, мож поможет. А то я реально с утра прифигел. Просто мнек картонку возить с собой не очень удобно будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 чучуть ізврата: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Я вот иногда, некоторых вещей не понимаю, ну ВАЩЕ не понимаю, Вот как на фото №3 к примеру .Горизонталки, так понимаю для увеличения мощи, ну и ржавый стандартный выпуск. Тоже наверно для того же )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 djurka, які горизонталки? на всіх трьох фото совкові карби з МТ і ІЖів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 на всіх трьох фото совкові карби з МТ і ІЖів Та по барабану. Суть для увеличения мощи, ну и ржавый стандартный выпуск. Тоже наверно для того же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 djurka, я просто знаю що таке відстроїти два К63Т... це нереально, про 4 я вже взагалі мовчу.... ну і плюс вихлоп і т.д. та й такі карби тільки жруть і ніразу не їдуть... в МТ з двома такими жор як в Жигуля і воно не їде, при тому що вага в 3 рази менше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Готовлюсь к завтрашней работе/свадьбе. Понагребал аппаратуры. фотики, штатив, вспышка правда сломалась( нада будет импровизировать((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Сижу и думаю - нахрен этот чат?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Сижу и думаю - нахрен этот чат?... ну как? все ж кричали хором что хотите чат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Покажи-ка мне, где Я об этом кричал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Николай-01, ну ты может и не кричал, а может прошелся только что по своим постам и потер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Сижу и думаю - нахрен этот чат?... та норм вещь. в реальном времени поговорить) удобнее и быстрее. никто же не запрещает писать в теме))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 а может прошелся только что по своим постам и потер Делать мне нечего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 у нас всегда так, если сделали то что хотели, оно уже никому не нужно. нипанятна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 Николай-01, ну ладно ладно, чего ты, я же шутя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 А кто нить может сказать скок этот чат оперативы жрет? Когда тема открыта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах