quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 доброе утро. выглянула утром в окно - туман, вообще ничего не видно и опять торфянники горят бо воняет конкретно... сейчас по легче... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 так чего не тусишь?) Не тянет в клубы. доброе утро. выглянула утром в окно - туман, вообще ничего не видно и опять торфянники горят бо воняет конкретно... сейчас по легче... Я в 8 глаза открыл, в окно глянь, думал что снится[emoji38] [emoji38] [emoji38] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 я такого тумана давно не видала... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Я в 8 глаза открыл, в окно глянь я в 8:30 на мосту метро очі продер - в вікно гля - а Лівого берега нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 тут не то шо левого берега не было... я на 7 живу а 6-го видно уже не было... машины было видно только по свету... видимость не более метра. короче муж повел ребенка в сад и сказал чтоб я не выезжала... ну думаю ладно. баба з возу... и легла спать дальше) купила смазку хадо силиконовую - пойду сейчас смажу дворники и все уплотнители в дверях на зиму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 я на 7 живу а 6-го видно уже не было... оце в когось міг бути приход - прикинути - з ранку просинаєшся виходиш на балкон - а твій поверх парить над землею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Не тянет в клубы. ну так я только на музыку хожу, или не понял прикола?) и хожу вот на такое стоящее + это я по спискам бесплатно был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 оце в когось міг бути приход - прикинути - з ранку просинаєшся виходиш на балкон - а твій поверх парить над землею приход был у малого, пришлось объяснять что такое туман, он начал спрашивать почему наша квартира улетела... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 пришлось объяснять что такое туман так а що там пояснювати? Тума́н — атмосферне явище, що полягає в скупченні продуктів конденсації, застиглих в повітрі безпосередньо над земною поверхнею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 так а що там пояснювати?Тума́н — атмосферне явище, що полягає в скупченні продуктів конденсації, застиглих в повітрі безпосередньо над земною поверхнею А потом ребенок в детском садике такое воспитателю расскажет и у воспитателя глаза из орбит повылазиють... =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 я в 8:30 на мосту метро очі продер - в вікно гля - а Лівого берега нема Ахах)) миші з'їли))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 kremon, а ще якщо розказати що таке внутрішньомасові, фронтальні, сухі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 А потом ребенок в детском садике такое воспитателю расскажет и у воспитателя глаза из орбит повылазиють... =))) во-во.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 А потом ребенок в детском садике такое воспитателю расскажет и у воспитателя глаза из орбит повылазиють... ага, як в тому анекдоті доця підходить до мами: - Мамо, а що таке аборт? мама довго роз'яснює, заходить тато, слухає, бере підручник з російської літератури і читае "... волны ударялись а борт корабля..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 kremon, а ще якщо розказати що таке внутрішньомасові, фронтальні, сухі... то воспиталка сразу поедет на фрунзе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Нпомнило байку, как ребенку в 1 классе поставили 2-ку за то. что он сказал учителю что солнце не садится и не встает, а просто земля крутится... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 аааа.... я тупо випав: Посилання :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 аааа.... я тупо випав:Посилання :lol: ну про экономию конечно лол, а так интересно завихривалось бы оно или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Emissions, імхо економія там буде тільки через гальмування потоку повітря, і то спірно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 аааа.... я тупо випав: "Вот все говорят. Ржут. А ты попробуй сначала .а потом говори" (с) Дулин.)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Emissions, імхо економія там буде тільки через гальмування потоку повітря, і то спірно так если будет тормозить воздух, экономии явно не будет, ведь: тормозит воздух>херово едет>жмем больше тапок что бы лучше ехала>больше расход Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 АААА, опять турбіни повилазили помню батя такої херні повен ящик був накупив ще в 90-х жалко що поміняли гараж і ящик канув в історію, а так би можна було б впарювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Emissions, та я ж кажу що і економія не факт, чисто з логіки тормозить суміш під дифузором>збіднена суміш>менше розхід... на мою думку це з розділу компового кулєра на вході в каструлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 товарисчи зайдите плз ко мне в бортовик и дайте мне пару советов.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 quitka, НУ и ссылку уже ка бы можно было бы, чтобы не искать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах