Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Николай-01, примерно даю 80% того что она с общаги на Салюте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Emissions, всё в твоих руках! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Ты мне хочешь одолжить штуку баксов надолго с небольшим процентом? только десять, а то печатный станок по штуке не печатает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Emissions, ну то ти маєш 80% її знайти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 только десять, а то печатный станок по штуке не печатает Вот и у меня зелёная краска закончилась. А десять мне много сильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Николай-01, блін, проблєми в вас)) Українку друкуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Andriy1352, пачка Лесьок би врятувала "отца демократии". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Николай-01, Франко теж допоможе, навіть сину Доречі, Zir? як там обстановка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 А что случилось с Квіткой??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Вы там в курсе что уже надоели с вопросами по квитке?) Серж уже говорил, еще раз будут спрашивать - будут вместе с ней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 А я сегодня такую девочку симпатишную в троллейбусе видел, личико само по себе милое, кудряшки скорей всего добавляли еще больше милашества, даже друг другу по улыбались читал с такой радостью, а тут на этом все и закончилось... такой облом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Emissions, Вы там в курсе что уже надоели с вопросами по квитке?) Для особо.. - я не в курсе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Николай-01, примерно даю 80% того что она с общаги на Салюте та какая разница? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 будут вместе с ней а угрожать старшим не хорошо. Может кто и уши накрутить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 А что случилось с Квіткой??? да, кстати Серж уже говорил, еще раз будут спрашивать - будут вместе с ней я так и говорил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 короче харе сыпать мне тут соль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 А что случилось с Квіткой??? Добрий ранок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 а угрожать старшим не хорошо. Может кто и уши накрутить воспринять как угрозу реалом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 такой облом. про.. как бы написать, а проулыбал Emissions свою суженную Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 (змінено) Для особо.. - я не в курсе [color="Red">я ща выложу в шапке этой темы такую инфу "квитка забанена за свое поведение, матерную речь, скрытый мат, оскорбление участников, за то что весь мир против нее, а она одуванчик". кто еще хочет узнать почему Квитка в бане? Змінено 10 листопада 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 я так и говорил Веталю? харе сыпать мне тут соль) На сахар.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 короче харе сыпать мне тут соль) чувак, я бы тоже не подошел (написал типа, поддержка что ле) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 я так и говорил о супер начальника, я и не знал, что ты Серж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 о супер начальника, я и не знал, что ты Серж здрасте теперь знаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 а она одуванчик вот приколол, точно в точку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах