Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Кажется напротив меня сегодня поселился сепаратист. Увидевши мой флаг на доме он спросил у чувака, с которым вместе на квартире будет жить: "А шо, тут бендера тоже живе?!". А тот, увидев меня, ответил: "Да не, у нас тут центральна Україна.." и как-то очконул шо я в єтот момент вышел. Что мне делать? Куда обратиться? Задело до глубины души! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Побільше будь українцем-це найкраща зброя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Что мне делать? Куда обратиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Напьюсь - проломлю голову... Я ж дурак.. Creativ4eg, не смешно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Напьюсь - проломлю голову... Я ж дурак.. Creativ4eg, не смешно. Краще заведи українську пісню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Краще заведи українську пісню Точно! Кину Гімн на флешку, і буду всю ніч в машині крутить на всю! Це не метод - і щирий українець за таке в око прийде бити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Поки заливати будеш то крути музику. Братів Гадювиних хочаб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Всем привет!! Отработал сутки выспался,и заболел((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Всем привет!! Отработал сутки выспался,и заболел((( Привіт! Щож ти так необережно. Шо болить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Andriy1352, привет Андрюха,та таке як грип наче горло дере нiс забитий и голова трещит....у цеху жарко то десь и сквозонуло.. А хто зна чого в чат нияк зайти я небачу картинку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Лови Посилання І поправляйся. ...народні срєдства ти знаєш 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Andriy1352, дякую друже вже чай з лимоном попив,думаю може перцовочки закаламутить на ночь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Соображаєш)) Ну і чаю побільше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Andriy1352, ну так профессионал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Всем привет, эпопея с теликом завершена, нашел в газете мастера- заплатил 130 гривен, все сделали. Сказал не запускалась развёртка. Пару каких-то кондеров перепаял - все работает. До этого звонил тоже по газете заряжали от 200 до 300гривен - цена б.у телика. Так что если кому надо могу номерок дать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 сепаратист А разве обязательно сепаратисты выделяют бендер и не бендер? Тут помогут, наверно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 В основному обязатєльно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 во мне 2 л пива, как заставить себя сходить за еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 RusLi, а надо ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 RusLi, а надо ли? пффффффффффффф есесно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 RusLi, ну это твое мнение сегодня, а посмотри на это решение со стороны тебя завтрашнего) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Лукаш1, ну ты еще накаркай )) ну я пошел\ кто бухает на харьковском, мож пересечемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Ребзя, никогда лучше не пробуйте и не интересуйтесь функцией анти хай джек в вашей сигнализации, я уже попробовал на свою голову Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Emissions, и что из этого получилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ziban 10 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 Я тоже за пивчанским за поеду)))) И потом машинку в гараж до завтра)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах