quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 ребенок посмотрел ну погоди и сказал что волка надо оштрафовать за несоблюдение ПДД. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 quitka, мне в бортовике данная инфа не нужна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Привет всем. Вернее доброй ночи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Переустановил винду. Заменил хрюшу обратно на сёмку. Теперь пойду спать. Всем споки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Доброго ранку!!!! Що порадите від важкого похмілля??? Жах........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Доброго ранку!!!! Що порадите від важкого похмілля??? Жах........... Доброго. не пити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Emissions, таке скажеш! А щоб машина не ламалася - не їздити на ній? Дивна логіка... О! Згадав один прийом: нахили вперед. Над унітазом. Завжди так роблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Непють тільки хворі люди і страшні в пянці...... 2 Andriy1352 та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Дивна логіка... логика вполне железна) нашо тодi так пити щоб зранку буле хріново? Как же самоконтроль и все дела? у меня на благо никогда не было похмелья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 меня на благо никогда не было похмелья Просто ти не пив ще скільки щоб воно було!!! Самоконтроль... та да....юморист Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Просто ти не пив ще скільки щоб воно було!!! Самоконтроль... та да....юморист а нашо напиватися в гівно? чи то є кайф чи я чогось не розумію... Я останнім часом взагалі задумався, а нащо пити? який толк, чи вигода, коли ти випив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 а нашо напиваться в гівно? Дык пятница же: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Доброго ранку!!!! Що порадите від важкого похмілля??? Жах........... найкраще це сон. ще секс. похмелятися нізя. 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Andriy1352, тут можу посперечатися. Не раз допомагала пляшка пива 1:1 з томатним соком. Або кола 10:1 з горілкою. (Коли більше, горілки, звісно, менше ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Andriy1352, дякую!!! Так це мабудь найкращий метод!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Диверсант, я в такому стані навіть дивитися не можу на алкоголь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 А на моє питання так і не відповіли( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 А на моє питання так і не відповіли( на оце чи шо? а нашо напиватися в гівно? Ну як би тобі пояснити, як майже не п'ючій людині. Справа в тому, що коли випиваєш з гарною компанією (дехто умудряється і без гарної компанії), то іноді, після 5ї-8ї рюмки (в кожного своя границя, яка залежить кожен раз від багатьох факторів), ти переходиш в так званий "режим прірви". Це коли стоїш на краю прірви, і кидаєш туди пляшки, одна за одною. Бульк. Бульк. Бульк. А тоді вранці прокидаєшься, і клянешся собі, шо більше, як то кажуть, "ні краплі в рот, ні сантиметра в ...опу" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Emissions, розслаблятися часом треба. і необов'язково, якшо бодун, то ввечері був в г..но Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Это я удачно зашёл!........ Всем привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Это я удачно зашёл!........Всем привет! Здоров!:beer: Чуєчку маєш))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Чуєчку маєш))) Мабуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Шо це ти не за кермом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Emissions, розслаблятися часом треба. і необов'язково, якшо бодун, то ввечері був в г..но а якщо не розслабляє, а напроти? втрачаєш контроль над собою, а ще через годину починає голова боліти, а потім сидиш и думаєш, нафіга оце такі пироги? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 Слабим на голову пить нізя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах