Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 привет. нет, не двоечник. такая система( Задавили? Я то платив бо наука то не моє-я практик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Задавили?Я то платив бо наука то не моє-я практик. все что ты учишь, проходит через препода. посему нужно любую контрольную брать у препода. ибо другую работу он не принимает) хош не хош а заплатишь) да и сейчас сам понимаешь ,платят мало, посему выживем как можем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Та ясно-сумні реалії... Як пиво?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Як пиво?) не идет чота... пол бутылки осталось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Перед цим не наїдався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Перед цим не наїдався? не, ну покушал, но не до такого что и еда уже не лезла я просто не любитель то и пить. пиво так, от случая к случаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Creativ4eg, дуй в Че. тут пиво пойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Creativ4eg, дуй в Че. тут пиво пойдет поверь. я если не хочу, хоть убей пить не буду. а тут вот захотел, и то не пошло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 поверь. я если не хочу, хоть убей пить не буду значит еще не убивали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 не, ну покушал, но не до такого что и еда уже не лезлая просто не любитель то и пить. пиво так, от случая к случаю Всерівно. До пива краще не їсти а разом з ним) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Всерівно. До пива краще не їсти а разом з ним) К пиву нужно друг с таранькой. Тогда пойдет пиво в желудок, как дети 1 сентября в школу Andriy1352, Про наемных работников спрашивал так, для общего развития. Почему не возьмешь, ведь реальная помощь и больше мебели можно сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Creativ4eg, Знач мне попался норм ВУЗ) Я платил только несколько раз за все обучение, и только 1 раз препод как ты и говоришь, знаешь не знаешь, а пока не заплатишь не поставит, или нужно пролюбить кучу нервов. А в остальных случаях моя инициатива и мои же косяки. А вообщем преподы часто шли на встречу, ставили "3" за так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, цеж не город копати-тут думати треба)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 А вообщем преподы часто шли на встречу, ставили "3" за так. мне бы так! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 цеж не город копати-тут думати треба)) огород копать тоже с умом нужно, а то или лопату сломаешь, или яму к Америке выкопаешь Ты спрашивал, чем греюсь в гараже? Фото буржуйки, на трубе, вытяжке, есть типа лепестка " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Пока так, с весны в гараже будет продолжен ремонт и будет немного по другому.. а пока и так нормально, тепло и руки можно помыть горячей водой прям в гараже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, нормально! в мене в кума в гаражі теж соїть разом з мойдодиром, тіки труба з буржуйки йде похило через майже весь гараж-так тепліше. він там маслофільтрами палить)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 тіки труба з буржуйки йде похило через майже весь гараж-так тепліше Будет весной так, а пока как есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, тіки трубу грубу треба, бо жесті не завжди нам на сезон вистачає(палимо в буржуйці тіки в істотний мороз). якшо часто палити то краще товстостінну проба тренуюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 (змінено) Змінено 25 листопада 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 проба ?? вижу только одно слово А где это Колян?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, я теж зацікавився. може жінка зп видає... http://cs617828.vk.me/v617828242/1aa6/Bxa8XpZnDr8.jpg " class="ipsImage" alt="Зображення"> шось не виходить(-піду мурзілку почитаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Andriy1352, фото увидел только в #15197 може жінка зп видає. может, а может пол доливает.. ведь ему немного осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, тепер треба згадати шо я робив))) http://cs310730.vk.me/v310730557/60e4/689sAZ2GI2E.jpg " class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Andriy1352, зачем ты сначала ставшь ссылку под спойлер, а потом этот самый спойлер кидаешь а IMG? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 нарешті!!!!-вкурив)-закріпимо результат)) Creativ4eg, я просто не те виділяв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах