Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 закріпимо результат)) ниче так результат, пышненький 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, снігу так і нема? ще кілька спробую О!-порядок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 (змінено) снігу так і нема? нет.. а мороз крепчает О!-порядок теперь и мне лекцию проведи, как делал? А то я чайник еще тот " rel="external">Посилання Змінено 25 листопада 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, коли вставиш посилання зображення в поле повідовлення , виділяєш мишкою разом з написами (IMG) переднім і заднім а потім тиснеш на плюсік зверху поля біля смайліка. після оновлення сторінки спойлєр показує. а взагалі є про це тєма Посилання Автонаездник, виходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 виходить? Немного не до этого было.. Набивал кишки.. ведь уже ночь, а я не ужинал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник,привет дорого.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Немного не до этого было.. Набивал кишки.. ведь уже ночь, а я не ужинал Я скоро теж шось перекушу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Дед мiй дав добро теж його гараж довести до ума,але весною..)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Привіт! Ти знов в нічну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Andriy1352, здорово Андрюха,не завтра в день...а ти працюешь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 DiKing, трохи працюю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Andriy1352, Типа так[spoiler="Бухарик">[url=http://piccy.info/view3/7341384/4c3e7338ab7e07cef76029e8eab84266/]" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Автонаездник, красавчік!-здібний учень) Автонаездник, та нє. Сухо... 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 все что ты учишь, проходит через препода. посему нужно любую контрольную брать у препода. ибо другую работу он не принимает) хош не хош а заплатишь)да и сейчас сам понимаешь ,платят мало, посему выживем как можем) Даа, а что у нас в этом году произошло?... А ну да, политикой запахло.. Ладно, не буду дальше продолжать.. Просто скажу, нихрена у нас не изменится и не будет с таким подходом.. И те кто дают, и те кто берут, все хороши.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Я якось залік з фізмату не здав, так ходив на канікулах через день перездавати. Викладачка на 18-й раз не витримала і поставила)) А вся група по 50$ здавала) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 18-й раз не витримала і поставила Я б не выдержал, и преподку б пожалел и заплатил 50 вечнозеленных Все пошел спать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 А я витримав) Доброї ночі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Просто скажу, нихрена у нас не изменится и не будет с таким подходом.. И те кто дают, и те кто берут, все хороши.. Не мы такие, а жизнь.... а пока по другому никак Доброї ночі! и тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 Даа, а что у нас в этом году произошло?... А ну да, политикой запахло.. Ладно, не буду дальше продолжать.. Просто скажу, нихрена у нас не изменится и не будет с таким подходом.. И те кто дают, и те кто берут, все хороши.. а что если учиться трудно, а работать легко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 Всім доброго ранку і хорошого дня за весь час навчання гроші платив один раз, і то непонятно на шо типу "на сесію" всім преподам на воєнці... а так міг по 5 разів перескладати, але не платив, навіть на тій же воєнці, де навіть такса була на оцінки ("3"-50 грн, "4"-100 грн, "5"-150 грн) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 Здоров, Павло Петрович!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 Andriy1352, а шо так офіційно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 такса була на оцінки ("3"-50 грн, "4"-100 грн, "5"-150 грн) мені б таку таксу годів єдак 3 назад... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 Andriy1352, а шо так офіційно? Я з повагою) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах