Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 я что то пока себе передумал коробку менять ахаха, да че ты, все не так страшно))) А в чем проблемы то были? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 а кому меняли?? почитала уже кому)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 А в чем проблемы то были? в том что она вообще не сунулась в диск по шлицам, чуть заходила и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Andriy1352, Привет. И тоже поздравляю Привіт, тьозка! Вітаю і тебе лічно!:beer::beer: Спасибо Andriy1352, за чертёж рассухаривателя. Я сейчас по тем размерам чертёжик для себя от руки набросал - как, и из чего буду делать я. Так что сейчас быстро скатаюсь к нам в атомаг на гаражи (щуп 0,15 спрошу), заскочу возьму пивка (вспомнил, что на карточке есть ещё грн 30), и буду ваять рассухариватель. Коля, не гріши-завтра буде день. А сьогодні свято-випий за нас, Андрух!)) А я вже з тітками, які прийшли мене привітати, вина випив. Такий собі аперитивчик перед вечерею))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Коля, не гріши-завтра буде день. В православному календарі сьогодні не червоний день - значить працювати можна. Я і так за сьогодні ще й до машини не підходив (трикляте виключення світла!!!!!!!) - а якби завтра почав, то в понеділок пішки на роботу жінці і мені?.. Та ну!.. випий за нас, Андрух!)) Та вже з літру пива випив за вас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Та вже з літру пива випив за вас. Дякую! Николай-01, Зліпив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 опять алкашня в треде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 опять алкашня в треде... О Боже)))-святий явився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 О Боже)))-святий явився :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 всем привет, мальчишки и девчонки, а также их родители бухать вредно 1 Emissions відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 (змінено) Пару фоток сделаю, машинка разобрана, с нормальным инструментом справился за 30 минут. Сейчас попробую поехать купить новый подшипник и сальник. Итак фото стиральное машинко такое 1 - Хреновина которую надо извлечь из машинки 2 - виновник этого геморроя 3 - вал на котором сидит "виновник" 4 - сальник протечка которого приводит к гудению подшипника 5 - инструмент крайне необходимый для этих работ (трещотка 1/4, переходник под вставку, вставка Torx40, без такого набора даже не рекомендую лезть в машинку - будет много матов и побитых рук) Пропиарю (с) сайтик который помог разобраться что к чему Посилання Змінено 13 грудня 2014 користувачем Iari 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 nemez, врєдно пропівать, а бухать полєзно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Пропиарю (с) сайтик который помог разобраться что к чемуПосилання о, знакомый сайт. когда то стиралка сломалась, мастера вызывал. быстро, качественно, не дорого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 ну якось так, в гаражі, по чоловічому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 вот кому смотреть что ты почти каждый день бухаешь? уже харит, правда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 ты почти каждый день бухаешь? Так сегодня праздник у человека - Андрея сегодня.. А вообще это очень яркий праздник, только жаль, что народные традиции утрачены бо все резко стали городскими... Печаль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Николай-01, молодьож... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 молодьож... Калиту кусали.... Сажею по пиці мазали..... В нас було дитинство!. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Так сегодня праздник у человека - Андрея сегодня..А вообще это очень яркий праздник, только жаль, что народные традиции утрачены бо все резко стали городскими... Печаль. да у него каждый день праздник, нажрется и в гараже жене изменяет, тьфу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Emissions, тебе я задів бачу. чим цікаво? я не буду грубим, хоча мігби. а тобі бажаю бути людяним і більше мене бачити свого вазіка, бо ти його рідко відвідуєш, хоч і не п'єш)) Emissions, а я то думаю... чого ти такий... обзавідувався йоли пали тобі хто не дає?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Парни, палехче. Виталик просто не выспался. мы до утра ставили коробку. не обращайте внимания))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Воу-воу, парни! Палехше! Чего вы? Не хватало ещё грызни... Виталик просто не выспался Так пусть ложится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 жене изменяет лишь бы не с тобой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Так - если через 5-10 минут свет не выключат - рву когти в гараж! Хоть бы не выключили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 я Shostak, Николай-01, Creativ4eg, я шо винен шо я тьолочкам подобаюсь?? ттак сталося Николай-01, удачі там! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах