quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 так девушку заведи и не лазь на такие сайты, заодно вместо гаража будешь чет другое делать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Тем паче у нее молодой человек есть. это не помеха а на сайт залез, Хороши масажисточки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 а я тут недавно с дамой познакомился, на шестерке ездит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Хороший человек и товарищ вот самое то для масажа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 я как то хотле познакомиться доугом мужа (тогда еще парня) так тот от меня убежал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 заодно вместо гаража будешь чет другое делать Все норм, не волнуйся. И всемто низя, надо и то, и то. так девушку заведи Пока не хочу. Устал я от них, правда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 а я тут недавно с дамой познакомился, на шестерке ездит выше на 2 головы, с тремя детьми но на 6-хе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 выше на 2 головы, с тремя детьми но на 6-хе)) все как положено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 это не помеха Оно потом бумерангом возвращается, на себе не однократно проверено. Хороши масажисточки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 а я тут недавно с дамой познакомился, на шестерке ездит Она " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Она " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Я на оболони барышню на желтой копейке видел, молодая, и мельком глянул, вродь симпатичная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 желтую копейку я тоже видала - она стоит на сантьяго де чилли и иногда в соседнем дворе. пришел муж с работы, потребовал рождественский подарок... под шумок был отправлен в сад за ребенком) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 был отправлен в сад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 пришел муж с работы, потребовал рождественский подарок Представляю такой с ноги дверь открывает: "Где мой подарок, а!?!?!?!" а ты какая: "Знаешь что!!?!?! Иди ты в сад!!!" Развернулся, ногой дверь закрыл, ушел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Shtryl, забыл добавить - вот " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання и в сад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Автонаездник,Точно. В продолжение: "Стой! Ты подарок забыл!!!" Возвращается...: вот " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Доброго вечора! Всіх, хто святкує чи причетний, з католицьким(римським, польським) наступаючим різдвом і святим вечором. в мені теж є трохи польської крові-прадід і прабабка були поляками. Хто ще має польське коріння ? 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Представляю такой с ноги дверь открывает: "Где мой подарок, а!?!?!?!"а ты какая: "Знаешь что!!?!?! Иди ты в сад!!!" Развернулся, ногой дверь закрыл, ушел. Я не то имела ввиду) блин руль класный продают. А денег нет(( Доброго вечора!Всіх, хто святкує чи причетний, з католицьким(римським, польським) наступаючим різдвом і святим вечором. в мені теж є трохи польської крові-прадід і прабабка були поляками. Хто ще має польське коріння ? У меня что девичья что по мужу польская фамилия) польская шляхта. Есть документы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 quitka, шо за руль? quitka, о, то ми родичі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Английский, кожа, новый.. 600 грн хотят( не дорого но денег нет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 quitka, ну хоть фото покажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 quitka, шо за руль? quitka, о, то ми родичі Можно и так сказать) даже родственник свекра издал книгу с описанием рода) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 блин руль класный продают. А денег нет(( Ага, я тоже видел, но мне понравился он не так сильно...пока есть куда600грн пустить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Так тут на форуме продают. Свежее обьявление. Ага, я тоже видел, но мне понравился он не так сильно...пока есть куда600грн пустить. Тада... Лучше бсз.. Ага, я тоже видел, но мне понравился он не так сильно...пока есть куда600грн пустить. Тада... Лучше бсз.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах