Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 скажи что сам отвезеш... а то еще вернеться... Якшо таке скаже, то малий пішки побіжить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Всем доброго дня! Emissions, Как там у вас в стольном граде погода? Нет ли дождя, ветра? Холодно, али тепло?.. В смысле - ты в гараж не ходил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Привіт! Як сальник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Як сальник? Лежить на столі... Шось приболів я.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Всем доброго дня! Emissions, Как там у вас в стольном граде погода? Нет ли дождя, ветра? Холодно, али тепло?.. В смысле - ты в гараж не ходил? привет, не не ходил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Лежить на столі... Шось приболів я.. Шо такоє? Шо болить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 поменял только что крышечки кока кола на стаканы. дома же стаканов нету, нужно было выпить 100500 бутылок колы пошел снежок. правда сразу тает. погодка фе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 В нас теж то піде, то розтане. Вже завтра обіцяли морозець і сніжок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 В нас теж то піде, то розтане. Вже завтра обіцяли морозець і сніжок) та я вот жду жду, и никак не дождусь... хочу проверить шиповку уже наконец то))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 та я вот жду жду, и никак не дождусь... хочу проверить шиповку уже наконец то))) Так мороз же був в вас. Требабуло якусь гірку водичкою побризкати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/2KDZg1-7KsE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Так мороз же був в вас. Требабуло якусь гірку водичкою побризкати))) во время мороза и льда где только можно, я был не в состоянии дойти до авто и поехать куда либо. да и не пускали Emissions, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Посилання аааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 я вот два раза сегодня ездила на троещину и два раза попадала в снег... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 я вот два раза сегодня ездила на троещину и два раза попадала в снег... а я наоборот. дважды ездил, и когда был в авто, снег не шел, выходил - снег валил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 А в нас сьоні святкова вечеря. Рівно 6 років як я вперше в Лисичанськ приїхав. Сидимо такі всі в романтізмє)) Доїдаєм новорічне мнясо і попиваєм вино. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 поздоровляю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 поздоровляю)) Дякую! Шото тут спасібо так і не з'явилось. Видно того, шо тут найбільший попит)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Привет люди Рівно 6 років як я вперше в Лисичанськ приїхав. И носило ж нелегкая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 нынче лысчанск вроде и наш город но я б туда ни за какие коврижки не поехала б.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 когда был в авто, снег не шел, выходил - снег валил... Ты бы это... Попробовал в другие двери выйти... :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Ты бы это... Попробовал в другие двери выйти... через пассажирскую? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 нынче лысчанск вроде и наш город но я б туда ни за какие коврижки не поехала б.. Так і я зара не поїду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 или через заднюю правую? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 а шо, я так и выходил у себя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах