Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 вернулось я с боулинга. я туда по ходу не играть пошел, а пиво пить. 3 бокала пива + один выиграл... шото многовато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 3 бокала пива + один Та! Моя ежевечерняя норма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Та! Моя ежевечерняя норма. та блин, я же не пью.. .почти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Так а шо там пить-то?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Так а шо там пить-то?? поверь мне, с учётом того что пью редко, мне 2 литра предостаточно... пойду посплю... спокойной ночи... завтра на работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 поверь мне, Та верю, верю! завтра на работу Ой, не говори........................................................... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 а я завтра просто проведаю работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Фиг там, будешь работать. Не бросай меня одного!!!! Пальто главное не забыть тебе взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Фиг там, будешь работать. Не бросай меня одного!!!! Пальто главное не забыть тебе взять ну я завтра то буду) не забудь, ибо зря приду=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Не, не забуду. Мне бы еще 2 колеса не забыть. Нужно снять с дисков и отправить. Пальто уже лежит на видном месте. Главное что бы тебе подошло))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/fCK2lMSl-Ys" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> ай красава, если лайн ап будет годным, то пойду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 изеля - они такие.... Бывает как хапонёт воздух, то потом всю систему прокачивать нужно, вродь розібрався шо і як, завтра буду перевіряти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 якщо слоупок, то звиняйте.. а де кніпочка "спасіба"? хотів Емішинсу сказать за позитивний ролік PavelV, отото не знаєш, не лізь! тра було спочатку мурзілку почитать, відіо подивитись, а потім лізти.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Afft, Походу во флудилке кнопку убрали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 итить колотить ох и спину прихватило, бывает аж выгибает прям, еле с ванный выполз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 итить колотить ох и спину прихватило, бывает аж выгибает прям, еле с ванный выполз... После новогодних праздников, растëт процент почечных колик (жор, алкоголь, острое). Часто путают с радикулитом усиливая колику выгреваниями, мазями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Shostak, я от теж подумав, від чого спині боліти... Всім Доброго ранку! До нас знов зима прийшла! Вже їздив в садочок. Під снігом лід-кататись весело)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Andriy1352, Доброе утро! у нас тоже припорошило чуток. посмотрим что будет ближе к вечеру. по погоде на весь день снег Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 В нас теж на весь день обіцяють сніг а потім мороз) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Дайош хвото Эмишна в новом пальте !!!!!!! он дома остался. если подойдет, будет хвото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Всем привет! Я вот сегодня тоже весело на работу поехал. (правда на фото плохо видно) Жена в лёгком шоке: "Ты это специально??", "Нет - говорю - Как можно!"... [spoiler="Бокоход)"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 После новогодних праздников, растëт процент почечных колик (жор, алкоголь, острое). Часто путают с радикулитом усиливая колику выгреваниями, мазями. не, точно спина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 точно спина Сочувствую... У меня вон, кроме всех остальных болячек, два дня плечо выкручивало, у сегодня уже колено... А побыл час на работе - уже и нос заложен почти полностью. Вотэто, блин, перемёрзнуть раз стоило...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 Привет банда Катался только что на копейке (может куплю). Задний привод - есть задний привод - давал джазу по снегу и льду. На таврии - совсем не то Немного помогу жене по кухонным делам и пойду немного разомнусь - нужно наколоть в гараж дров. Будет и тепло в гараже, и физкульт разминка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 5 січня 2015 пацаны, а у кого такая фигня выскакивает? Гуглик Хром, в основнов в VK The page you are looking for is temporarily unavailable.Please try again later. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах