Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 порулили мы в боулинг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 удачи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 шуруй, а я посижу дома, попытаюсь выжить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 через пассажирскую? или через заднюю правую? Зависит от того, куда хочешь телепортироваться в каждый отдельный момент времени... посижу дома, попытаюсь выжить. Севесть тебя убивает, да? В гараж не сходил, да?.. Шучу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 нет он просто пропил все деньги... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Севесть тебя убивает, да? В гараж не сходил, да?.. нет, скукотища убивает=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 нет, скукотища убивает=\ Скука це від нічогонедєланія. Займись чимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Скука це від нічогонедєланія. Займись чимось. лень завтра хоть посижу над телефоном на работе, ну и еще мож чего придумаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 лень Вот и меня она убивает. Каждый день.. Последние несколько лет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 лень завтра хоть посижу над телефоном на работе, ну и еще мож чего придумаю. А шо над ним сидіть??-тиж не тєлєфоністка) Вот и меня она убивает. Каждый день.. Последние несколько лет.. То понятно. А хворь яка в тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 А шо над ним сидіть??-тиж не тєлєфоністка) а зробить то його треба, нє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 а зробить то його треба, нє? Нашо поломав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Нашо поломав? млін, з тобою я так розумію дуже тяжко жити... я його шо ломав чи шо? само воно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Не треба зі мною жити-в мене жінка є)) А ти розкажи, шо паяєш, шо само?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Всім доброго вечора. Тільки прийшов з гаража, поміняв паливного фільтра... з перших 5 раз не завівся...хз, завтра візьму викрутку на роботі щоб повітряного поставити, якщо не заведеться (є підозра що має накачати соляри - фільтр то дебелий) то буду ставити назад старого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Привіт! Шось непанятно з фільтром. Має з першого разу завестись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Andriy1352,та хз...з старого з півлітри солярки вилив...теж думаю що мав би з першого, але хтозна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 PavelV, Воздух? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Воздух? та наче поміняв паливного фільтра.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Юрец наверно имел ввиду что воздух в топливной системе дето. Пробка воздушная типтипа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 воздух в топливной системе дето мля...походу я навіть знаю де - в новому фільтрі...він то сухий, а в старому було дебело солярки...лан, завтра думатиму що з тим робити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 djurka, Так то и думал сказать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 (змінено) Я как то з дизелями чаще на Вы, но тесть када в форде своём менял топл фильтр, то патрубок которвй посе фильтра идёт, не одевал на фильтр, и прокачивал стартером пока с фильтра соляра не пойдёт. Как то так Змінено 4 січня 2015 користувачем djurka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 Должна быть лапка для ручной прокачки топлива. Вот чел рассказывает все подробно про это и на примере показывает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 січня 2015 А хворь яка в тебе? Нехороша. Не все можна і треба розповідати. Переохолов трохи, от болячки і напали. воздух в топливной системе Дизеля - они такие.... Бывает как хапонёт воздух, то потом всю систему прокачивать нужно, как тормоза... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах