Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 PavelV,Ну я же про свой случай говорю)) Ну на то время как я его брал, он был крутой, около трех лет назад. а потом я взял, и через годок, они резко упал в цене, и такой-же можно было в два раза дешевле найти)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Shtryl, карочі лаханувся ти ))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 PavelV,Есть такое)) Что поделать)))захотелось мне резко большой телевизор, пошел - купил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 , судя из пульта я понял что она не динамическая или есть ручной режим она не динамическая, самая простая и топорная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Обсуждения руля плавно перетекло в обсуждения теликов По теме - жена только что постригла меня машинкой под ноль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Автонаездник,Под ноль то не машинкой надо, а бритвой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 а бритвой Было и бритвой, но не сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 В чате 1 человекNeoN4ik1999 адиночество в сети... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Странный человек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Странный человек кто, неонище? Да с ним полный порядок. А вот мы здесь все сошли с ума точно. зы. Побрел на тренировку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Ну судя по тому что он пишет, то я сильно сомневаюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Да с ним полный порядок. Жалею что скрин не сделал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Да, по поводу Неона. Он снаружи выглядит неадекватом, да. Но в реалиях он вполне правильный человек, и за борьбу с системой постоянно выгребает пряники. Не обижайте его Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 С системой чего?? Ржунемогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 (змінено) nemez, его ж забанили, теперь вряд ли обидят. Только заочно если. Змінено 11 січня 2015 користувачем Лукаш1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 И отлично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 все что, ушли в гараж? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 nemez, его ж забанили, теперь вряд ли обидят. Только заочно если. Вчора в чаті триколором махав)) все что, ушли в гараж? Ну майже) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Ну майже) Чего творишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Чего творишь? Грунтую залізяки. Готуюсь до заміни порога. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 а я жду гостей... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 а я жду гостей... Снова пьянки, гулянки.. сколько можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Продаю свой вазваген,кому цикаво спрашивайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Yurec77, Что продаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 Автонаездник, Своего коня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах