Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Я їй один раз сосну ставив. Шалунишка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 та ее можно вообще не убирать ... точно) твоя і влітку не посипеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Коля срочку ты не служил , лет тебе уже 33.. Призыву не подлежиш... Разве что военный стан введут.. Тонла и меня загребут... Так что можеш уже начинать выходить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Шалунишка... от жеш, добре шо я слово сосна написав) quitka, а мій 39-річний швагро побоюється...воєнного стануж нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 В суде: - Почему Вы хотите развестись со своей женой? - Нудная она... - То есть?... - Ну, понимаете, 1 мая, праздник: демонстрация, флаги, нарядные детишки с цветами и шариками, солнышко светит, все радуются, а она сидит и нудит: "Вынеси елку... Вынеси елку..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Бомба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Так что можеш уже начинать выходить... Рано ещё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 боянище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 А меня муж пилит убрать елку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 quitka, обично жони-пилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Менi 42 роки, Я живу на Донбасi, Мiй нiк на форумi(на нашому форумi) --Zir/шоб ви всi всралися. Украiна--наша ненька---вона не здаеться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Zir, респект патріоту! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 обично жони-пилки Та у них всё наоборот - так бывает. меня муж пилит убрать елку Хорошо хоть пилит. То не убирай пока. Тёзка уже жахнул, походу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 я тоже патриот своей Родины, но не страны..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Зир, мы все вас поддерживаем.. Но держите себя в руках! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PRO-gektor, то ти хочеш тут іншу страну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Это наверно неончик переименовался... Кстати волгу то че продал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Вопросы к администрации закрыли... Это мы засрали?.. Уже открыли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PRO-gektor, то ти хочеш тут іншу страну? я хочу страну в которой нет войны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Zir, респект патріоту! Всё по чеснМУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Так тебе тогда на марс... Человечество всегда будет делить ресурсы.. Такова наша сущность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Николай-01, це Квітка винна-бревно з торчащим сучком в тєму закинула Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 я хочу страну в которой нет войны Все хотят. Ну, или почти все... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 PRO-gektor, тоді це не та країна, яку ти хочеш, я так думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах