Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 <iframe width="720" height="405" src="//rutube.ru/play/embed/7405464" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> озвучка огонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 если нашару то бери... но можеш взять письменную расписку что тебе передали машину и есл им прийдет в голову ее вернуть то из широих штанин достаешь расписку... можешь заверить ее у нотариуса.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Думаю что если нашару - надо брать, пока дают. ну от я тобі й пропоную пиво за то що тобі не треба сам казав А от помінять на шось, шо мені і нафіг не треба і тільки валяється, а може воно треба людині - то чого б і нє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 качаю целый сезон шикарного бетмена, и собираюсь играть в бордерлендс 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 озвучка огонь "хдщ, буф, в хлєбальнічєк":lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 "хдщ, буф, в хлєбальнічєк":lol: да да) уже качаю целый сезон) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 ну от я тобі й пропоную пиво за то що тобі не треба Та чого не треба? Він повністю робочий, всю начинку я міняв... просто він протікає трохи... Ще в мене є 5 дисків колісних вухатих, рідних. Але треба катать, бо тіліпає на балансировці... В мене багато чого є... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Доброго вечора! Приїхав з близлежачого села, ставив там меблі. Хатинка у вузькому провулку, щей на підйомі. Звісно суцільний лід. Ворота вузькі-насилу попали. Виїхали добре. Віто їхнього зятя там не міг заїхати, гнав на задній привід, гад)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Andriy1352, превед! гнав на задній привід, гад)) Було психонуть, вернуться додому і приїхать жигулем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Случайно попал только что на сайт "харьковфорум" - то там оказывается тоже много не таких как мы, большинство даже... ачто с ними? начал вникать оказывается.этот харьковфорум-интересный сайт.есть чего почитать вот например Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Andriy1352, превед! Було психонуть, вернуться додому і приїхать жигулем. та я взагалі таких не розумію. Я вже майже сім років маю Логана і не скажу, що задній хуже. Ба більше-мені задній більше подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 vegas, первое трое сообщения до редактирования было как-раз правильным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 блин как же нехватает кнопки спасибо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 (змінено) вот например Не-не - не тот это сайт! Сейчас поищу в истории... Я про этот... Посилання "Страна Моксель" - у меня есть эта книга в электронном виде и в украинской редакции (кажется). Но я ещё не читал. Змінено 17 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 дай ссылку на книгу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 дай ссылку на книгу. Я качал давно... О! У тебя торрент клиент есть? Сейчас попробую, чтобы ты у меня скачала! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 есть. все есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 может я мало вник,но мне так не показалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Дай в личку свою почту, я скину торрент файл - качнёшь у меня. Там архив 19Мб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 А мне повестка пришла,но я не брал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 может я мало вник,но мне так не показалось Я ж говорю, то не тот сайт. По второй ссылке гонят невесёлое... А мне повестка пришла,но я не брал Как так? А тюрма же.... Я тоже чувствую, что придёт. Не хочется воевать против тех, с кем общался - но забанили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Думаю что если нашару - надо брать, пока дают. Главное быстро разобрать до болтика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Не-не - не тот это сайт! Сейчас поищу в истории...Я про этот... Посилання полистал,и сразу ощущение,что погружаюсь в дерьмо хорошо хоть на этом форуме нет политики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Не хочется От судьбы не уйдешь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Николай-01, Мне нельзя я больной. Но им же плевать,склонен к суециду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах