Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 блин, я теперь шкандыбаю(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Бляха, я с 11 часов буферю фильм с брб.то, это писец, ток пол фильма посмотрел..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 а нечего онлайн смотреть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Emissions,та ну блин, дома качать и носить с собой флехан лень, а на работе инет такой, что я тут сижу и плачу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 офигенный мужик, неоднократно показал что заслуженный любимец Украины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 А шо у него с зубами?8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 а это фишка его такая) капа металлическая) \\ мать кричит что бы я в травм пункт пошел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Блин - последний выходной уже почти закончился, а я ещё так в гараж и не пошёл... Авитаминоз, чи шо, шо такая лень напала?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Блин - последний выходной уже почти закончился, а я ещё так в гараж и не пошёл... Авитаминоз, чи шо, шо такая лень напала?... У меня вчера такое было...пошел купил карпет, хотел ехать в гараж, но не доехал - лень стало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 что бы я в травм пункт пошел То сходи. Или боишься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Вот) Посилання вставка с белого золота) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Панацея чувак толковый,да и не только... Веталь КРАСАВА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Панацея чувак толковый,да и не только...Веталь КРАСАВА я позже видосы выложу) у меня как назло телефон сел когда горячо уже было, обидно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 такая лень напала [spoiler="18+"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Emissions, Атмосфера уверен была по шкале свыше нормы. Сам слушаю таких чудиков как панацея,кс,аудио,карл вал... Отцы дарк сайда. А как началась история: Чувак пришел на работу и начал тыкать свои флехи мол вкл. музыку...Я говорю выруби . ЦЕЙ позор,потом как понял,осмыслил музню,все давай неси все что есть... Короче чувак присадил на музыкальную иглу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Yurec77, надо было со мной идти) оторвался бы по полной) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Emissions, Маяч в след. раз,если пустят,пойдем нанюхаемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Andriy1352, Сходил, поматюкался, вернулся..... Дальше в бортовике. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 (змінено) привет всем! приехал из села. когда туда ехал, на дороге решил объехать яму... как понесло сраку, думал все, ща буду на крыше... (был гололед) повезло. ща залью видео. назад ехал медленно Змінено 15 лютого 2015 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 назад ехал медленно Боялся за сраку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Автонаездник, да и за нее тоже короче как то так это было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 А вот надыбал нарезку одного типа с тусы) смотреть в 720р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 да, видео "отличное" или хотя бы не танцевал уже, или камеру на штатив поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 или камеру на штатив поставил да, что бы от штатива и камеры потом там ничего не осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах