PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Вечiр добрий, панове. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 его темы-новости типа про дорогой бензин и еще какие ухудшения быстренько закрывают? Нипанятна. Видно ожидается покращення Вечiр добрий, панове. Здоров пан. Ты уже в командировке? И где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Автонаездник, так, був в Новоград-Волинському, зараз в Рiвному, завтра маю в Червоноград перебиратись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 зараз в Рiвному Был как то в Ровном проездом, как ехал в Луцк даже фото нашел " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Лукаш1, бо ті тєми переростають в політичне протистояння патріотів і зрадників. PavelV, Привіт! По тємі. Був в матері на дні народження, наївся всього смачнющого. Зараз покимарю і буду поршньову пиляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Ровно самый лучший город в мире Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Ровно самый лучший город в мире Для каждого лучший той, где он родился.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Сто пудов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Всем доброе утроафроамериканцы веселые ребята) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 кстати Стар Медиа скоро закроется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 народ- а по чем нынче масло? а то вот пришло время купить, скоро уже пора машинку с гаража доставать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 BP-шку, пару дней назад видел по 360/4л Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 народ- а по чем нынче масло? а то вот пришло время купить, скоро уже пора машинку с гаража доставать))) зайди на вересневу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Emissions, С броваров как-то далеко ити))) VAZелин, Не слышал о таком- а как оно?? А то я все эксперементирую с разными)) вот подумываю теперь что в этом году залить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Stalker-3, Себе не заливал,Grob Паша залил себе, не жалуется,, по тому ч то я видел то моет. Посилання, но я в фоззи видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 бо ті тєми переростають в політичне протистояння патріотів і зрадників. Те кто не доволен ценами и уровнем жизни и пишет об этом, это ни разу не зрадники, а те кто делает вид, что не замечает этого и что все норм, это не разу не патриоты, это чисто мое мнение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 VAZелин, Я что-от подумываю попробоват Лотос- плохих отзывов вроде о нем особо не видел))) Правда ща еще по инету роюсь ищу мож что еще найду интересное)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Я бы взял ЗИК на деталях.. проверено. Лукаш1, Прорвемся, ведь не впервой... лишь бы с голоду не подохнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Автонаездник, Зик я вот на зиму залил в отцовскую и езжу щас- масло как масло- еще даже не заглядывал на него)) Хочу еще что-то попробовать) раньше лил только Кастрол , потом пробовал мотюль, потом пробовал Ватоил, терь хз что еще залить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Залей самое дешевое - почувствуй разницу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 (змінено) Автонаездник, да так и двигло еще угробить можно)) оно после небольшой капиатлки прошло дето 10-15 тыс)) Кастрол и мотюль впринципе мне нравились- но цена нынче- не вижу смысла лить. Ватоил мне очень не понравилось- хз чего- но как по мне на нем давление стало меньше чем было при мотюле. Змінено 19 лютого 2015 користувачем Stalker-3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Может реже просто, вот и давка падает.. Собираюсь морально на убийство.. мяса то хочеться)).. Пойду - завалю двух кролей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 В какую страну проще всего свалить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 в рашу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 проще всего В вымышленную... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах