quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Кстати) ктонибуть в миргороде отдыхал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Кооля , иди мотор собирай. Та собран уже. Пешеход))) Та попід цимбали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Так чеж не ездиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Вод заметил манера у Квитки дурная есть, дое капываться в стиле "че не ездишь?" какое тебе дело вообще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Так чеж не ездиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 У тя тоже есть куча дурных манер и шо? Я просто ответила на подначку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 А я смотрели сумерки, и первые, и вторые. Ачо? На один раз покатит ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Кстати никто в миргороде не был?? А голодные игры ктото смотрел? Бгггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Так чеж не ездиш? Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Вот не могу посмотреть через тапаталк.., че там такон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 то, чего нету у тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 А я смотрели сумерки, и первые, и вторые. Так и я! Иначе не срал бы тут. А голодные игры ктото смотрел? Я смотрел. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Даже не догадывабсь чего у меня нету... Дома на карибах нету, самолета нету, яхты нету... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 че там такон? то, чего нету у тебя Писюн?? Дома на карибах нету, самолета нету, яхты нету... Писюн?? :lol::lol: Скучные вы какие-то сегодня. А ведь " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Николай-01, Мне уже сегодня в школу дочку везти. Скучные вы какие-то сегодняЯ вернулсяШутник,чего у тебя собрано?Головку смотрел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Николай-01, суббота) Головку смотрел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Emissions, А куды ты делся из сам знаешь откуда?Там где много матов))))Веталя,из такого можно усилок сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Головку смотрел? Да. Помыл, и обратно в трусы спрятал....:multi: Emissions, сам такой! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Emissions, На картинке как раз радиола!Я представляю как Андрюха её впихивает в бороду 05:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 А куды ты делся из сам знаешь откуда? там нет никого, скукота карочи. детишки, я от дрист ребят постоянно вижу 2 вещи, а именно все поголовно ставят 4 верхние шаровые трек чемпион, никакой ни лемф, ни сток, ни просто трек, а именно трек чемпион(дословно написал фразу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Да. Помыл, и обратно в трусы спрятал. Николай-01, Коля,Коля.....:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 На картинке как раз радиола! я вкугсе что такое радиола, просто радейка\мафон звучит так себе, радиола более солидней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 детишки Ой, мляха.... ставят 4 верхние шаровые Шоб наверняка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 Шоб наверняка! ну, имеется в виду по кругу, т.е вместо нижних тоже верхние. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах